--
Toxicosmos

Música

Toxicosmos

Tipus: Musical
Dirigeix i presenta: Juan Carlos Mataix
Horari: Dimarts 16.30-18.30 h., rep. Diumenge 21-23 h.

El pop independent pren el comandament en aquestes dues hores de Toxicosmos que porta en antena des de 1998. Ja tot un referent quan programes musicals especialitzats de la ràdio espanyola es refereix, trobaràs tota l'actualitat de la música pop independent, agenda de concerts, concursos...

Si vols més informació ens trobaràs en la nostra pàgina web www.toxicosmos.com
...[+]

26.29. TOXICOSMOS_El chispeante punk pop de Axolotes Mexicanos

Compartir en   share to facebook share in twitter share to G+      descargarDescargar | Web del programa


 

Aquesta setmana Axolotes Mexicanos signen el nostre disc de la setmana amb un treball carregat de punk-pop. Es tracta del seu tercer disc, acabat de publicar i que escoltem en la segona part del programa. A més també repassem altres novetats nacionals com les de Amigas!, Ilusa Club, Axel Okami, DJ Moderno, Los Invaders i Alonso.

Prèviament repassem l'actualitat internacional
recorrent el planeta per a descobrir-te projectes nous i bastant desconeguts al nostre país. En aqueixa missió sonen Birds Are Better, Jimmy Mallia, The Dream Chasers, Stokoff, Paddy League, Lina Cooper, Adeline V. Lopez, Charlie Risso, Michael Peloso, The Rockin Krolik, Psychopathic Romantics, West Wickhams, Solarrio, Dimitri Von Büren, Alex Roberts & Graeme Ross, Gudný, The Lovelines, Sunsay, Sania i Leepeck. A més escoltem les novetats de Camera Obscura, Richard Hawley, Rikas, James o Buzzard Buzzard Buzzard.

Et donem tots els detalls de l'imminent Deleste Festival que acaba de confirmar la nostra participació com a DJ's i posem el fermall al programa amb una versió de Jose Luis Perales a càrrec de Síbaris.
...[+]

Programes anteriors