- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de GandiaFormación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPVSala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
Exposiciones 2015

En Acció

del 14 al 22 de desembre 2015

La Universitat Politècnica de València (UPV), a través de l'Àrea d'Activitats Culturals,va realitzar el dilluns 14 de desembre la campanya En acció, destinada a enviar ajuda econòmica als refugiats sirians que ara mateix viuen una situació dramàtica.

Sota el lema "Compra art, regala solidaritat", la UPV va traure a la venda un total de 160 obres (pintura, escultura, fotografia, etc.), donades per més de 60 artistes vinculats a la institució, a preus molt econòmics: a partir de només 1 euro.

Gràcies a la col·laboració desinteressada d'artistes i alumnes de belles arts, la campanya va aconseguir recaptar la suma de 3.735€ que va a ser donats a la Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat (CEAR).

Galeria d'imatges - Notícia - Veure video

 

LuxData_25

1 octubre 4 desembre 2015

La Universitat Politècnica de València (UPV), a través de l'Àrea d'Activitats Culturals, presenta l'exposició "LuxData_25", oberta al públic fins al pròxim 4 de desembre a la sala d'exposicions UPV, situada a la planta baixa de l'edifici del Rectorat del campus de Vera.

La mostra, comissariada per Amparo Carbonell, commemora el 25 aniversari de la creació del Laboratori de Llum de la UPV, sorgit en 1990 de la transformació del Laboratori de Luz i Color creat en 1986 per José Mª Yturralde, primer grup de recerca d'una facultat de Belles Arts en la universitat espanyola.

Galeria d'imatges - Veure catàleg - Notícia - Veure vídeo

 

 

FIRA DELS INVENTS DE LA UPV

17 juny - 21 juliol 2015

Cada dos anys, la Universitat Politècnica de València organitza la Fira dels Invents, amb l'objectiu d'acostar la recerca que es duu a terme als laboratoris a tota la societat. En aquesta nova edició, l'exposició reuneix una vintena de productes, prototips i models desenvolupats als departaments, instituts i centres de la UPV.

Sota el títol “Repensat i fet”, la mostra ofereix la possibilitat de conèixer de prop el treball dels investigadors i alumnes de la UPV en àmbits com el de l'aeronàutica, l'automoció, noves aplicacions per a dispositius mòbils, química, construcció, tecnologies per a la salut o agroalimentació, entre altres.

A més, com a novetat, la Fira dels Invents obri les seues portes als futurs investigadors. En aquesta exposició es podran veure també els dos projectes guanyadors del concurs Petits Grans Invents 2015, dirigit a alumnes d'ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà.

La Fira dels Invents és un esdeveniment promogut per la UPV, i compta amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i Tecnologia (FECYT) del Ministeri d'Economia i Competitivitat.

www.info.upv.es/feriainventos - Notícia

 

10 X 10 POLINIZA - DESÈ ANIVERSARI DEL FESTIVAL

Comissari: Juan Canales i Joan B. Peiró
26 març - 9 juny 2015

Poliniza, el prestigiós festival d'art urbà de la Universitat Politècnica de València (UPV), celebrarà al pròxim mes de maig la desena edició, i per commemorar-ho la institució universitària, a través de l'Àrea d'Activitats Culturals, ha organitzat una gran exposició, "10x10 Poliniza", la inauguració de la qual tindrà lloc el dijous 26 de març (20 h, sala d'exposicions del Rectorat, campus de Vera, entrada lliure).

La mostra, que podrà visitar-se fins al 9 de juny, inclou al voltant de 900 fotografies realitzades per Kike Sempere durant les nou edicions precedents del festival.

Comissariada per Juan Canales i Joan B. Peiró, l'exposició recorre audiovisualment la història de Poliniza i inclou, a més, una vintena d'obres pertanyents al Fons d'Art i Patrimoni de la UPV i realitzades per artistes que van participar en alguna de les edicions anteriors del festival, com ara Escif, Dinorah, La Robot de Madera, Charkipunk, Cere, Lolo, Dulk, Hyuro o Said Dokins.

Galeria d'imatges - Veure catàleg - Notícia - Veure vídeo


EMAS upv