- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaSala d'exposicions del Rectorat

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

NOVEMBRE: Festival de Jazz

Aules de Cultura UPV

PAC

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

Hall Solidari

Música UPV

Prime the Animation!

ÀGORA SOUND

FICAECultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
Exposicions 2014-2015

FIRA DELS INVENTS DE LA UPV

17 juny - 21 juliol 2015

Cada dos anys, la Universitat Politècnica de València organitza la Fira dels Invents, amb l'objectiu d'acostar la recerca que es duu a terme als laboratoris a tota la societat. En aquesta nova edició, l'exposició reuneix una vintena de productes, prototips i models desenvolupats als departaments, instituts i centres de la UPV.

Sota el títol “Repensat i fet”, la mostra ofereix la possibilitat de conèixer de prop el treball dels investigadors i alumnes de la UPV en àmbits com el de l'aeronàutica, l'automoció, noves aplicacions per a dispositius mòbils, química, construcció, tecnologies per a la salut o agroalimentació, entre altres.

A més, com a novetat, la Fira dels Invents obri les seues portes als futurs investigadors. En aquesta exposició es podran veure també els dos projectes guanyadors del concurs Petits Grans Invents 2015, dirigit a alumnes d'ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà.

La Fira dels Invents és un esdeveniment promogut per la UPV, i compta amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i Tecnologia (FECYT) del Ministeri d'Economia i Competitivitat.

www.info.upv.es/feriainventos - Notícia

 

10 X 10 POLINIZA - DESÈ ANIVERSARI DEL FESTIVAL

Comissari: Juan Canales i Joan B. Peiró
26 març - 9 juny 2015

Poliniza, el prestigiós festival d'art urbà de la Universitat Politècnica de València (UPV), celebrarà al pròxim mes de maig la desena edició, i per commemorar-ho la institució universitària, a través de l'Àrea d'Activitats Culturals, ha organitzat una gran exposició, "10x10 Poliniza", la inauguració de la qual tindrà lloc el dijous 26 de març (20 h, sala d'exposicions del Rectorat, campus de Vera, entrada lliure).

La mostra, que podrà visitar-se fins al 9 de juny, inclou al voltant de 900 fotografies realitzades per Kike Sempere durant les nou edicions precedents del festival.

Comissariada per Juan Canales i Joan B. Peiró, l'exposició recorre audiovisualment la història de Poliniza i inclou, a més, una vintena d'obres pertanyents al Fons d'Art i Patrimoni de la UPV i realitzades per artistes que van participar en alguna de les edicions anteriors del festival, com ara Escif, Dinorah, La Robot de Madera, Charkipunk, Cere, Lolo, Dulk, Hyuro o Said Dokins.

Galeria d'imatges - Veure catàleg - Notícia - Veure vídeo


EMAS upv