- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de GandiaFormación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPVSala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
Prime the Animation 7

En l’International Student Festival, des dels inicis el 2013 com a mostra d'estudiants no competitiva, han participat curtmetratges d'estudiants de tot el món: Espanya, Dinamarca, Xile, el Japó, el Regne Unit, l'Índia, Alemanya, Mèxic, Estònia o el Canadà. Hi han col·laborat professionals de la talla de Joanna Quinn, Pablo Llorens, Priit Pärn, Gil Alkabetz, Osbert Parker, Alberto Vázquez o Silly Walks Studio, entre altres. I l’alumnat ha pogut revisar els seus projectes i portafolis junt amb grans professionals de l'animació en els diferents sectors.

Després de quatre edicions celebrant el Dia Mundial de l'Animació, la mostra internacional de curtmetratges d'estudiants Prime the Animation! es va transformar l'any passat (2017) en festival i va ser tot un èxit.

Prime the Animation! International Student Festival és possible gràcies al treball d'estudiants i professorat d'Animació de la UPV; està organitzat per la Universitat Politècnica de València, la Filmoteca de València, La Nau i el Màster en Animació de la UPV; col·labora també l'Àrea d'Activitats Culturals, la Facultat de Belles Arts, el Departament de Dibuix i Generació Espontània de la Universitat Politècnica de València..

El festival pretén generar un lloc de trobada en el qual l’estudiantat i autores i autors emergents puguen mostrar el seu treball, establir xarxes i aprendre del contacte amb professionals de l'animació, a més d'incorporar la competició de curtmetratges, projectes i portafolis/bobines de presentació per a tot l’alumnat i totes les escoles, tant nacionals com internacionals, com també de les òperes primes de directors i directores emergents.

El festival atorga tres premis: Premi del Jurat, Premi del Públic i Premi Miquel Guillem a la millor animació experimental. Els premis consisteixen en un any de distribució gratuïta a través de la plataforma Movibeta. En la convocatòria de projectes i portafolis/bobines de presentació, les persones seleccionades tindran l'oportunitat de presentar els seus treballs davant el públic i rebre la retroacció de professionals. A més, el festival inclou activitats, projeccions, xarrades i exposicions de tota mena on s'intenta que l'entrada siga gratuïta per a l’alumnat.

Més informació:
http://primetheanimation.upv.es/
primetheanimation@upv.es


EMAS upv