- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de GandiaFormación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPVSala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
Exposiciones 2018

PHOENIX >> VALENCIA. Breaking the Wall

INAUGURACIÓ: 20 setembre del 2018 a les 20.00 h
del 20 de setembre al 31 d'octubre del 2018

PHOENIX VALÈNCIA. Breaking the Wall és un projecte artístic d'intercanvi cultural que a través de l’obra gràfica dirigeix la mirada cap a un món sense fronteres i convida a la reflexió sobre les relacions interculturals.

La hibridació i el mestissatge presents en les pràctiques artístiques contemporànies són un reflex dels fluxos migratoris que, al llarg de la història i en el nostre món globalitzat, s'enfronten a la reglamentació dels països i generen una reflexió constant sobre la condició de les fronteres. De la mateixa manera i seguint una tradició que es remunta diversos segles, l'intercanvi de gravats permet traslladar idees i transcendir territoris per a mostrar-nos l’altre, conèixer-lo i aprendre d’ell. En aquest cas, escurçant la distància entre el desert nord-americà i la costa mediterrània.

L'exposició suposa el resultat d'aquesta col·laboració a través de la carpeta d'obra gràfica que, amb el mateix títol, reuneix treballs de 12 artistes de l'Herbeger Institute for Design and the Arts de l'Arizona State University (Phoenix, EUA) i d'altres realitzats per artistes vinculats a la Facultat de Belles Arts de la UPV. I es completa amb la invitació cursada als artistes de Phoenix per a exposar altres obres originals (fotografia, vídeo, escultura, instal·lació).

Veure vídeo - Veure vídeo UPV TV - Veure Notícia - Veure díptic

 


EMAS upv