- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de GandiaFormación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPVSala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
Àgora Sound


A través del projecte ÀGORA SOUND. MÚSIQUES DEL SEGLE XXI, l’Àrea d’Activitas Culturals de la Universitat Politècnica de València realitza un recorregut sonor per aquelles propostes que en el transcurs dels últims anys estan sorgint dins de l'àmbit de la música jove.

Sense adscriure's a uns determinats estils o tendències, ÀGORA SOUND ofereix al públic universitari l'oportunitat d'aproximar-se a la realitat musical dels nostres dies. Els concerts programats tenen lloc a l'àgora de la nostra universitat a partir de les 14:00 hores i l'entrada és lliure.
Ángel Alcañiz és Luz Oscura, un man-in-black que potser siga l'últim referent en la fusió de sons dels vuitanta i, alhora, avantguardistes resultants del subsòl de València.

La seua música, inspirada en els passatges sonors i abstractes de My Bloody Valentine, es refugia en els ritmes de Stephen Morris (Joy Division, New Order) i en la baixa fidelitat dels enregistraments de Beat Happening i dels seus contemporanis. Els seus sons, a més, es troben recorreguts per les freqüències greus dels antics sintetitzadors analògics.

Luz Oscura pot arribar demà a qualsevol altra direcció que es propose. El futur és seu, però els incipients talls, ja ens mostren un camí ben definit.Mox Nox apareixen per terres valencianes a l'estiu del 2009, i uns mesos més tard enregistren una maqueta que queda semifinalista en el Proyecto Demo de Radio 3, entre més de 800 propostes a escala estatal. El 2011 editen un 7” (Polze de la Mort) que els fa aparèixer en algunes llistes de millors debuts de l'any. Després d’enregistrar un primer àlbum que acabarien descartant, la formació sofreix alguns canvis, i romanen Lluís (guitarra i veu), Rubén (guitarra), Pep (baix) i Javi (bateria). El 2013 publiquen el seu debut en llarg, Damnatio Memoriae (Discos de Perfil-Carmen Records), que guanya el premi Ovidi Montllor al millor disc de rock en valencià.

El 2015 ix a la llum el seu últim treball, Or i baladre, que els ha portat a actuar al prestigiós FIB de Benicàssim. A més, han tocat, entre altres, en festivals com ara el Monkey Week, el Feslloch o el Deleste Festival i en multitud de sales i concerts.Traficants de Sucre és un grup de música nascut al barri de Benimaclet de València, que està integrat per vuit joves que, majoritàriament, són estudiants de la Universitat Politècnica de València. El seu estil barreja ritmes de ska, rock, punk i reggae, cantats en valencià. Encara que una gran part dels membres de Traficants de Sucre comença a realitzar les primeres versions i proves musicals durant l'any 2013, la formació grava la primera maqueta a l'estiu del 2014.

Després de debutar en L’Atzúbia en Rock, el grup ha actuat per tota la geografia valenciana, participant en esdeveniments tan consolidats com el Rock dels Quintos de Pedreguer i el Festival Musical Festardor de Gandia (aquesta última actuació, vinculada amb l'obtenció del premi Correllengua de Gandia). Traficants de Sucre també ha sigut guanyador de la 7a edició del Rock Penat, de la 5a edició del concurs Dóna el To i de l'última edició del Circuit de Música en Valencià.

En l'actualitat, el grup està ultimant el seu primer àlbum, que veurà la llum abans de l'estiu d'enguany, gravat en Atomic Studio i produït per Mark Dasousa.

+Video: youtu.be/A0JaUPxYSWM
+Info: traficantsdesucre.bandcamp.com


El projecte Noah Histèria naix el 2 de juny de 2012 a Xàtiva (València), ciutat natal dels seus cinc components. Tots ells, partint d'influències diferents, senten un respecte mutu pel gust musical de l'altre, d'ací la seua aposta per l'eclecticisme. Açò els porta al fet que no es troben còmodes etiquetant la seua música, malgrat que els mitjans l'hagen definit com a propera al stoner/prog i rock progressiu, amb tints de art i post-rock.

Noah Histèria entén la música no solament des de la perspectiva del menys és més, sinó també des del convenciment que el bon músic no és el que mostra constantment el seu virtuosisme tècnic, sinó el que fa sonar millor al seu company. D'aquesta manera, Noah Histèria posa la tècnica al servei del conjunt, i no al revés.
En aquesta ocasió gaudirem de l'actuació del grup Ghost Transmission de Xàtiva (València), que ens amenitzarà el migdia amb els temes del seu últim àlbum Apparitions, així com amb altres mostres dels seus treballs anteriors.

Ghost Transmission van començar a caminar l'any 2012. De vegades són bons xics i, de vegades, són xics roïns. Solen treballar amb odes al soroll i amb temes més íntims, i sempre s'han sentit còmodes a mig camí entre el noise i el pop.
We Are Not Brothers (WANB) és una banda de música electrònica d’Alcoi amb influències que abasten des del postpunk fins al krautrock, tota una amalgama de sons que els fa difícils d'etiquetar.

WANB es presenta en dos formats diferenciats, duo eminentment electrònic i de caràcter més experimental i tecnològic, i format banda, amb el múscul i el poder orgànic de les dues guitarres, una d'aquestes, de baixos.


EMAS upv