- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de GandiaFormación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPVSala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
Exposició En Acció [1]
Área de Actividades Culturales Menu En Acció Exposició En Acció [1]  ...
Data: del 14 al 23 de desembre de 2015
Hora: d'11.00 a 20.00 h ininterrompudament.
Lloc: Sala d'exposicions de Rectorat (edifici 3A)

Des de fa uns anys el Vicerectorat d'Alumnat i Extensió Universitària realitza activitats de caràcter solidari, campanyes com les del “Llibre solidari” o “Pol·linitza 100x100 solidari” constitueixen una mostra d'aquest tipus d'accions.

En aquesta ocasió, coincidint amb la catàstrofe humanitària protagonitzada pels refugiats sirians que estan arribant a Europa, ens sumarem a les iniciatives que sobre aquest tema s'estàn desenvolupant. Per aquest motiu desitgem organitzar a la sala d'exposicions del Rectorat una mostra artística (“EN ACCIÓ”). L'objectiu primordial de la qual no és organitzar una exposició a l'ús, sinó oferir a tota la comunitat universitària la possibilitat d'adquirir detalls artístics de grandària reduïda a preus molt assequibles.

Totes les obres exposades estaran a la venda i el públic podrà comprar-les en la pròpia sala d'exposicions durant el temps que romanga oberta la mostra (entre el 14 i el 22 de desembre de 2015). D'aquesta manera, qui ho desitge podrà col·laborar econòmica i solidàriament amb CEAR, la Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat, a la qual anirà destinat l'import recaptat.

Solidaritat amb els refugiats

La UPV lliura a la CEAR els 3.735 euros obtinguts de la venda íntegra de les obres de 79 artistes durant la campanya "En acció"

 


EMAS upv