- -
UPV
 

Solidaritat amb els refugiats

La UPV lliura a la CEAR els 3.735 euros obtinguts de la venda íntegra de les obres de 79 artistes durant la campanya "En acció"

[ 03/03/2016 ]
Solidaritat amb els refugiats

La Universitat Politècnica de València (UPV), a través del seu rector, Francisco Mora, ha fet lliurament a la Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat (CEAR), d'un xec per valor de 3.735 euros, import íntegre obtingut per la venda de la totalitat de peces exposades per la UPV durant la campanya "En acció".


Ideada per l'Àrea d'Activitats Culturals de la UPV, que dirigeix David Pérez amb la gestió de Lola Gil, "En acció" va consistir en l'exposició i la venda, a preus molt econòmics -des d'un euro- i amb finalitats solidàries, d'obres donades gratuïtament per 79 artistes vinculats a la UPV.


Així, amb la idea de promoure el regal d'art solidari per Nadal, es va sol·licitar ajuda a la comunitat universitària de la UPV, que una vegada més va respondre de manera aclaparadora.


"Als 15 minuts d'obrir portes, el 95% de les peces estaven venudes"


Victoria Vivancos, vicerectora d'Alumnat i Extensió Universitària de la UPV, explica que, "als 15 minuts d'obrir les portes de la sala d'exposicions, el 95% de les peces estaven venudes".


Cal assenyalar també que no és la primera vegada que la UPV duu a terme accions solidàries a través de la CEAR, el representant de la qual a la Comunitat Valenciana, Jaume Durà, assenyalava agraït que "amb la UPV estem col·laborant des de fa temps, mantenint una línia de treball que ha promogut la nostra participació en setmanes culturals, ponències, xarrades informatives i un llarg etcètera per a conscienciar de la situació que estem vivint, que és la major crisi humanitària des de la Segona Guerra Mundial".


La CEAR, des del 1979, amb els refugiats


La CEAR és una institució solidària de prestigi reconegut, creada el 1979 per a "treballar pels refugiats a través dels nostres centres i oficines, des dels quals atenem aquestes persones en els àmbits jurídic i psicosocial", duent a terme una labor, ara mateix, d'una importància cabdal.


Més informació
Notícia UPV TV

Notícies destacades


Setciències Setciències
Nous capítols del programa de divulgació científica per als més menuts produït per UPV TV
En l'elit universitària internacional En l'elit universitària internacional
'Nature' situa la Universitat Politècnica de València entre les cent millors universitats joves del món
10 noves empreses emergents 10 noves empreses emergents
StartUPV continua incorporant talent al seu ecosistema emprenedor
Del 16 d'octubre al 21 de novembre Del 16 d'octubre al 21 de novembre
La UPV exposa "ANCA. Una experiència de creació col·lectiva 1989-1994"
Accions Marie Sklodowska-Curie Accions Marie Sklodowska-Curie
S'obri la convocatòria d'Innovative Training Networks. 530 milions en beques dirigides a la formació inicial de personal investigador a l'estranger
Projecte Dieper Projecte Dieper
La UPV participa en el desenvolupament d'un nou motor de baix consum i alta eficiència que redueix més d'un 80% l'emissió de partícules contaminants

EMAS upv