- -
UPV
 

Solidaritat amb els refugiats

La UPV lliura a la CEAR els 3.735 euros obtinguts de la venda íntegra de les obres de 79 artistes durant la campanya "En acció"

[ 03/03/2016 ]
Solidaritat amb els refugiats

La Universitat Politècnica de València (UPV), a través del seu rector, Francisco Mora, ha fet lliurament a la Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat (CEAR), d'un xec per valor de 3.735 euros, import íntegre obtingut per la venda de la totalitat de peces exposades per la UPV durant la campanya "En acció".


Ideada per l'Àrea d'Activitats Culturals de la UPV, que dirigeix David Pérez amb la gestió de Lola Gil, "En acció" va consistir en l'exposició i la venda, a preus molt econòmics -des d'un euro- i amb finalitats solidàries, d'obres donades gratuïtament per 79 artistes vinculats a la UPV.


Així, amb la idea de promoure el regal d'art solidari per Nadal, es va sol·licitar ajuda a la comunitat universitària de la UPV, que una vegada més va respondre de manera aclaparadora.


"Als 15 minuts d'obrir portes, el 95% de les peces estaven venudes"


Victoria Vivancos, vicerectora d'Alumnat i Extensió Universitària de la UPV, explica que, "als 15 minuts d'obrir les portes de la sala d'exposicions, el 95% de les peces estaven venudes".


Cal assenyalar també que no és la primera vegada que la UPV duu a terme accions solidàries a través de la CEAR, el representant de la qual a la Comunitat Valenciana, Jaume Durà, assenyalava agraït que "amb la UPV estem col·laborant des de fa temps, mantenint una línia de treball que ha promogut la nostra participació en setmanes culturals, ponències, xarrades informatives i un llarg etcètera per a conscienciar de la situació que estem vivint, que és la major crisi humanitària des de la Segona Guerra Mundial".


La CEAR, des del 1979, amb els refugiats


La CEAR és una institució solidària de prestigi reconegut, creada el 1979 per a "treballar pels refugiats a través dels nostres centres i oficines, des dels quals atenem aquestes persones en els àmbits jurídic i psicosocial", duent a terme una labor, ara mateix, d'una importància cabdal.


Més informació
Notícia UPV TV

Notícies destacades


La teua millor aliada La teua millor aliada
Localitza aules, consulta horaris, qualificacions i molt més amb l'app Alumnat UPV
Rodat a la UPV Rodat a la UPV
Ja pots veure, ací, Atrapada, el nou curt de Jesús Díez Pérez, conegut pels treballs en 'Avengers', 'La guerra del planeta dels simis' i 'Jurassic World'
ARWU 2019 ARWU 2019
El rànquing de Xangai certifica un any més que la UPV continua sent la millor politècnica d'Espanya
Beca Fulbright Beca Fulbright
Cristina Crespo, una brillant alumna de la UPV, compleix el seu somni de continuar els estudis a Califòrnia-Berkeley
Azalea conquista Europa Azalea conquista Europa
La barraca sostenible de la UPV corona el Solar Decathlon amb el primer premi en Arquitectura
Premi Joves Investigadors Informàtics SCIE Premi Joves Investigadors Informàtics SCIE
Patricia Pons: "S'està perdent talent per estereotips que han de trencar-se"

EMAS upv