- -
UPV
 
Exposición actual

PHOENIX << >> VALENCIA
Breaking the Wall

 


Del 20 de setembre al 31 d'octubre del 2018

INAUGURACIÓ: 20 setembre de 2018 a les 20 h

PHOENIX VALÈNCIA. Breaking the Wall és un projecte artístic d'intercanvi cultural que a través de l’obra gràfica dirigeix la mirada cap a un món sense fronteres i convida a la reflexió sobre les relacions interculturals.

La hibridació i el mestissatge presents en les pràctiques artístiques contemporànies són un reflex dels fluxos migratoris que, al llarg de la història i en el nostre món globalitzat, s'enfronten a la reglamentació dels països i generen una reflexió constant sobre la condició de les fronteres. De la mateixa manera i seguint una tradició que es remunta diversos segles, l'intercanvi de gravats permet traslladar idees i transcendir territoris per a mostrar-nos l’altre, conèixer-lo i aprendre d’ell. En aquest cas, escurçant la distància entre el desert nord-americà i la costa mediterrània.

L'exposició suposa el resultat d'aquesta col·laboració a través de la carpeta d'obra gràfica que, amb el mateix títol, reuneix treballs de 12 artistes de l'Herbeger Institute for Design and the Arts de l'Arizona State University (Phoenix, EUA) i d'altres realitzats per artistes vinculats a la Facultat de Belles Arts de la UPV. I es completa amb la invitació cursada als artistes de Phoenix per a exposar altres obres originals (fotografia, vídeo, escultura, instal·lació).

 

Datos de contacto:
Área de Actividades Culturales /cultura@upv.es / 96.387.70.95

EMAS upv