- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaSala d'exposicions del Rectorat

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

NOVEMBRE: Festival de Jazz

Aules de Cultura UPV

PAC

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

Hall Solidari

Música UPV

Prime the Animation!

ÀGORA SOUND

FICAECultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
Exposicions 2015-2016

Entendre el caos

del 21 d'abril al 15 de juliol de 2016

La finalitat d’aquesta exposició és explorar i descobrir la presència de retícules en la vida diària i en el món artificial en què vivim. La retícula, entesa com el fonament constructiu i compositiu de les xarxes i les estructures, apareix tant en el microcosmos com en el macrocosmos, i també en el món artificial tècnic, arquitectònic, creatiu i artístic.

L’exposició proposa un recorregut visual per les diverses manifestacions de xarxes i retícules en alguns dels camps d’observació que hi ha en la natura, en l’aplicació com a principi compositiu en les tècniques constructives del passat i en la tecnologia actual.

Veure vídeo- Veure catàleg - Notícia - Notícia UPV TV - Galeria d'imatges

 

Salt de pàgina

del 12 de gener al 5 d'abril de 2016.

La col·lecció Llibre d'Artista de la Universitat Politècnica de València està situada en la biblioteca de la Facultat de Belles Arts i, en l'actualitat, compta amb més de 900 exemplars. Parteix del període dels anys 60 del segle XX, i atén tant el llibre d'artista com publicacions especials, revistes experimentals, llibre il·lustrat, poesia visual o qualsevol obra realitzada per artistes en format lliure.

Comisariada pel professor i investigador del Departament de Dibuix Antonio Alcaraz, l'exposició, que romandrà oberta al públic fins al pròxim 5 d'abril, està dividida en un total de sis seccions. La primera d'elles inclou llibres històrics molt rellevants d'artistes de gran prestigi internacional. Les cinc seccions restants versen sobre la utilització o no de text en la creació de llibres d'artista.

La mostra, que ha despertat l'interès de museus, universitats i diversos col·lectius tant a Espanya com a nivell internacional, presenta al públic, una gran col·lecció, possiblement única a Europa entre els fons d'art universitaris, i que posseeix la UPV, de manera excepcional, sobre un producte actualment molt valorat, en alça, com és el llibre d'artista.

Galeria d'imatges - Veure catàleg - Notícia - Veure vídeo

 

En Acció

del 14 al 22 de desembre 2015

La Universitat Politècnica de València (UPV), a través de l'Àrea d'Activitats Culturals,va realitzar el dilluns 14 de desembre la campanya En acció, destinada a enviar ajuda econòmica als refugiats sirians que ara mateix viuen una situació dramàtica.

Sota el lema "Compra art, regala solidaritat", la UPV va traure a la venda un total de 160 obres (pintura, escultura, fotografia, etc.), donades per més de 60 artistes vinculats a la institució, a preus molt econòmics: a partir de només 1 euro.

Gràcies a la col·laboració desinteressada d'artistes i alumnes de belles arts, la campanya va aconseguir recaptar la suma de 3.735€ que va a ser donats a la Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat (CEAR).

Galeria d'imatges - Notícia - Veure video

 

LuxData_25

1 octubre 4 desembre 2015

La Universitat Politècnica de València (UPV), a través de l'Àrea d'Activitats Culturals, presenta l'exposició "LuxData_25", oberta al públic fins al pròxim 4 de desembre a la sala d'exposicions UPV, situada a la planta baixa de l'edifici del Rectorat del campus de Vera.

La mostra, comissariada per Amparo Carbonell, commemora el 25 aniversari de la creació del Laboratori de Llum de la UPV, sorgit en 1990 de la transformació del Laboratori de Luz i Color creat en 1986 per José Mª Yturralde, primer grup de recerca d'una facultat de Belles Arts en la universitat espanyola.

Galeria d'imatges - Veure catàleg - Notícia - Veure vídeo

 


EMAS upv