- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de GandiaFormación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPVSala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
Exposiciones 2016

Entendre el caos

del 21 d'abril al 15 de juliol de 2016

La finalitat d’aquesta exposició és explorar i descobrir la presència de retícules en la vida diària i en el món artificial en què vivim. La retícula, entesa com el fonament constructiu i compositiu de les xarxes i les estructures, apareix tant en el microcosmos com en el macrocosmos, i també en el món artificial tècnic, arquitectònic, creatiu i artístic.

L’exposició proposa un recorregut visual per les diverses manifestacions de xarxes i retícules en alguns dels camps d’observació que hi ha en la natura, en l’aplicació com a principi compositiu en les tècniques constructives del passat i en la tecnologia actual.

Veure vídeo- Veure catàleg - Notícia - Notícia UPV TV - Galeria d'imatges

 

Salt de pàgina

del 12 de gener al 5 d'abril de 2016

La col·lecció Llibre d'Artista de la Universitat Politècnica de València està situada en la biblioteca de la Facultat de Belles Arts i, en l'actualitat, compta amb més de 900 exemplars. Parteix del període dels anys 60 del segle XX, i atén tant el llibre d'artista com publicacions especials, revistes experimentals, llibre il·lustrat, poesia visual o qualsevol obra realitzada per artistes en format lliure.

Comisariada pel professor i investigador del Departament de Dibuix Antonio Alcaraz, l'exposició, que romandrà oberta al públic fins al pròxim 5 d'abril, està dividida en un total de sis seccions. La primera d'elles inclou llibres històrics molt rellevants d'artistes de gran prestigi internacional. Les cinc seccions restants versen sobre la utilització o no de text en la creació de llibres d'artista.

La mostra, que ha despertat l'interès de museus, universitats i diversos col·lectius tant a Espanya com a nivell internacional, presenta al públic, una gran col·lecció, possiblement única a Europa entre els fons d'art universitaris, i que posseeix la UPV, de manera excepcional, sobre un producte actualment molt valorat, en alça, com és el llibre d'artista.

Galeria d'imatges - Veure catàleg - Notícia - Veure vídeo

 

 


EMAS upv