- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de GandiaFormación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPVSala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
Exposiciones 2014

RetrospectiVIH: Exposició Retrospectiva de Cartells del Dia Mundial en resposta de la SIDA

Des de l’any 2001 i de forma ininterrompuda, la Universitat Politècnica de València, a través de la Facultat de Belles Arts, col·labora amb CALCSICOVA en la celebració de l’1 de Desembre, Dia Mundial de Resposta a la Sida. Aquesta col·laboració s’ha concretat en la realització de tallers, conferències, xarrades informatives, performances… La present exposició és una petita mostra dels cartells que durant tots aquests anys han realitzat els i les estudiants de Belles Arts per commemorar aquesta data.

CALCSICOVA és una plataforma constituïda l’any 1997 que engloba 10 entitats de tota la Comunitat Valenciana. Treballa per donar resposta al VIH i la sida al territori autonòmic valencià i per prevenir-ne de forma adeqüada la transmissió a la societat. Entre els objectius primordials d’aquesta agrupació destaca l’interès per eradicar l’estigma i la discriminació dels qui viuen amb VIH i sida, així com la voluntat d’incidir en les polítiques autonòmiques i estatals per promoure canvis socials, legals i administratius que contribuïsquen a millorar les condicions de vida de les persones afectades.

Comissariat: CALCSICOVA
24 novembre - 5 desembre 2014


Veure notícia completa

Informatiu UPV
ShalomArt.Aula de pintura per a persones amb malaltia mental crònica

En aquesta mostra es podia veure una selecció dels treballs realitzats al llarg d'enguany. Són nombroses obres en les quals els alumnes, guiats pel professorat, expressen la seua creativitat lliurement. Al llarg de quasi 20 anys, han participat prop de 130 malalts i malaltes. Creiem que ha tingut una incidència molt positiva en les seues vides.

Comissariat: Asociació ShalomArt
13 - 20 juny 2014


Web de la asociació

Informatiu UPV

EMAS upv