Ajudes per a la instal·lació de fotovoltaica al campus de Vera

Aquesta setmana la UPV ha rebut la proposta de resolució de concessió de les ajudes presentades el passat 11 de gener. La quantia de l’ajuda adjudicada ascendeix a 631.800€ per a una instal·lació de fotovoltaica d’autoconsum de 972kW al campus de Vera.

La instal·lació estarà executada i operativa en el termini màxim de divuit mesos des de la data de notificació de la resolució de concessió de l’ajuda. Els panells es distribuiran en les cobertes dels diferents edificis de manera que s’aconseguesca un rendiment òptim que contribuesca eficientment a la xarxa elèctrica existent.

La sol·licitud d’ajuda ajudes es va presentar en virtut de la Convocatòria de la Resolució de 14 d’octubre de 2021, de la consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, per la qual es convocaven de forma anticipada, per a l’any 2022, ajudes dins del programa d’incentius 4, Realització d’instal·lacions d’autoconsum amb fonts d’energia renovable, en el sector residencial, les administracions públiques, i el tercer sector amb emmagatzematge o sense, en el marc del “Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència- Finançat per la Unió Europea – Next Generation EU”.

Aquesta instal·lació de fotovoltaica se suma a la que s’executarà en l’edifici de rectorat, dins del projecte de rehabilitació energètica finançat pel PIREP, superant-se així els 1.200kW d’instal·lació de fotovoltaica al campus de Vera.

Altres ajudes recentment concedides en matèria d’eficiència energètica poden consultar-se ací.

(Image credit: Raysonho | CC-Zero)