[UPV Living Lab] La gran enquesta

Un grup de càtedres institucionals de la UPV ha llançat La Gran Enquesta. El Vicerectorat de Desenvolupament Sostenible dels Campus col·labora amb aquesta iniciativa en el marc del Living Lab de la UPV cap a la neutralitat en carboni.

La Gran Enquesta desitja prèmer què opina la comunitat universitària sobre possibles mesures per a transformar els campus de la UPV en neutres en carboni. Els seus resultats serviran per a explorar els possibles escenaris potencials que permetrien descarbonizar la UPV.

T’animem a respondre l’enquesta. Et portarà menys de 5 minuts.

https://lagranencuesta.org

L’enquesta és completament anònima i no recull més dades dels estrictament necessaris per al seu funcionament.

L’Aliança de 12 Càtedres UPV per la Sostenibilitat està integrada per: Càtedra de Transició Energètica Urbana, Càtedra de Nova Transició Verda, Càtedra de Governança de la Ciutat de València, Càtedra de Dades Obertes Catedrades, Càtedra de Canvi Climàtic, Càtedra Terra Ciutadana, Càtedra de Transició Energètica en la Comunitat Valenciana, Càtedra d’Economia Valenciana, Càtedra Planeta i Desenvolupament Sostenible, Càtedra Aguas de Valencia, Càtedra d’Innovació en Habitatge i Càtedra AVANT Agenda Valenciana Antidespoblament.