Vicerectorat de Desenvolupament Sostenible dels Campus

El vicerectorat de desenvolupament sostenible dels campus és el responsable de la planificació i l’execució de les infraestructures de la Universitat Politècnica de València. Així mateix, s’encarrega del manteniment, millora i adequació a polítiques d’estalvi i sostenibilitat del seu equipament, els seus edificis i les seues instal·lacions. També estan sota la seua responsabilitat la coordinació i l’execució de les polítiques mediambientals de la institució.

Entre les funcions d’aquest vicerectorat es troben les de planificar i posar en marxa el projecte de transició ecològica dels campus de la Universitat Politècnica de València amb l’objectiu d’aconseguir la neutralitat en emissions de carboni a mitjà termini, difondre la cultura de sensibilització mediambiental i adequar les actuacions de l’espai universitari a criteris de sostenibilitat mediambiental.

Àrees

Comptem amb equips altament qualificats per al desenvolupament dels nostres objectius

Àrea d’Infraestructures i Gestió d’Espais

L’Àrea d’Infraestructures i Gestió d’Espais desenvolupa les accions, programes i iniciatives del Vicerectorat de Desenvolupament Sostenible dels Campus relatives a l’entorn construït. La direcció d’àrea brinda orientació professional i lideratge en la gestió dels tres següents àmbits: – Arquitectura: tot […]

Llegir més

Àrea de Transició Verda

L’Àrea de Transició Verda desenvolupa les actuacions, programes i iniciatives del Vicerectorat de Desenvolupament Sostenible dels Campus relacionades amb sostenibilitat ambiental i ecologització de la institució. La directora de l’àrea brinda orientació professional i lideratge en l’elaboració de polítiques, la […]

Llegir més

Últimes Notícies

Programes i Iniciatives Destacades

Coneix els nostres últims projectes

Living Lab

UPV Living Lab és un laboratori al campus creat amb la finalitat d’accelerar el camí cap a la neutralitat en carboni de la Universitat Politècnica de València i de la ciutat

Llegir més

Filosofia de Treball

Ens esforcem a desenvolupar objectius concrets i mesurables

Missió

Impulsar el desenvolupament de les infraestructures dels campus, optimitzant els recursos disponibles, preservant el medi ambient i garantint el mínim impacte ecològic.

Visió

En 2030 la UPV ha d’aconseguir la neutralitat en emissions de carboni i, per a això, ha de poder demostrar un procés continu i progressiu que valide el compromís i la confiança en el repte.

Valors

  • Responsabilitat
  • Eficiència
  • Comunicació
  • Objectivitat 
  • Transparència

Coneix els campus de la UPV

Campus de Vera

El campus de Vera està situat al nord de la ciutat de València en un entorn tranquil que limita amb l’horta. Més de 60 edificis s’estenen ordenadament al voltant de l’Àgora, cor de la vida universitària. Les zones verdes superen els 108.000 m² i acull un museu escultòric a l’aire lliure.

Campus de Gandia

El campus de Gandia està situat en el Grau de Gandia. El centre disposa de laboratoris de referència per a totes les especialitats, d’un edifici amb sales de conferències i l’aula Magna, d’instal·lacions esportives, i d’un Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI).

Campus d’Alcoi

El campus d’Alcoi es compon de diversos edificis emblemàtics que daten de l’època de la industrialització. D’una banda, es troba l’immoble del passeig del Viaducte, situat en el centre de la ciutat, i a menys d’un quilòmetre, s’alcen les antigues fàbriques de Ferrándiz i Carbonell, dues grans empreses tèxtils que hui són seu de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi. El campus també compta amb un edifici d’investigació i esports, pistes d’esports a l’aire lliure i zones verdes.