- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia



Formación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPV



Sala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
23/03/18
Notícia
25% de descompte per al Sònar+D 2018

Data: Del 13 al 16 de juny del 2018
Lloc: Fira Montjuïc (Sònar dia) i Fira Gran Via L’Hospitalet (Sònar Nit).
Descompte del 25% per a la comunitat UPV
https://sonarplusd.com/

Gaudeix de la teua acreditació per a Sònar+D i Sònar Festival amb un 25% de descompte

Sónar+D és un congrés internacional que explora com la creativitat impacta en tots els processos d’innovació mitjançant la tecnologia i sobre la transformació digital de les industries creatives.

https://sonarplusd.com

Sònar+D ha creat el programa de Comunidades+D, en el qual s’ofereix un descompte del 25% sobre el preu de l’acreditació professional (completa i de dia), que et donarà accés a totes les activitats de Sònar+D i a tots els concerts de Sònar Festival 2018 (acreditacions assignades per ordre de sol·licitud) del 13 al 16 de juny del 2018*.

Els beneficis que inclou l’acreditació són: accés a totes les activitats de Sònar+D, inclosa la programació del Networking Day; accés a àrees exclusives de Sònar+D, com el Networking Bar i les activitats que se celebren allí. Accés prioritari a les conferències i els tallers de Sònar+D. Acreditació en línia per a evitar esperes i facilitar accessos ràpids. Wifi i servei de guarda-roba gratuïts. Accés exclusiu a tots els concerts de Sònar de Dia i Sònar de Nit, i a les Àrees VIP (zones a l’ombra, chill-out, bars amb menjar i begudes). Accés especial a una vista privilegiada dels xous a les Àrees VIP de SonarClub i SonarPub, a més d’una passarel·la que uneix ambdues Àrees VIP**, i autobús gratuït entre els recintes de Sònar de Dia i Sònar de Nit**.

En Sònar+D coneixeràs de primera mà projectes innovadors i activitats que estan dissenyant el futur; coneixeràs professionals clau de l’ecosistema creatiu internacional a través de les diferents activitats de treball en xarxa i, per a acabar, podràs gaudir de tots els concerts de la celebració dels 25 anys de Sònar aquest any 2018.

Per a obtenir la teua acreditació, per favor l'enllaç següent i utilitza el codi de descompte a l’inici del procés de compra:

                           UPVSONARD

Trobaràs tots els avantatges que inclou l’acreditació professional aquí
Promoció vàlida fins al 20 d’abril.    Prorrogada fins al 15 de maig

*L’acreditació professional de dia no dóna accés al Sònar de Nit.
**No disponible per a acreditacions de dia.

 


EMAS upv