1.475 panells fotovoltaics s’instal·len en les cobertes de 12 edificis del campus de Vera

El muntatge dels panells va començar fa dues setmanes i està previst que els 910 kW entren en servei el mes d’abril. Els 1.475 mòduls fotovoltaics de 660kWp se situen en les cobertes de 12 edificis del campus de Vera. (Passa el cursor pels edificis per a conèixer els detalls de la instal·lació).

La instal·lació de fotovoltaica d’autoconsum de 910kW es finança amb fons europeus en el marc del “Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència- Finançat per la Unió Europea- Next GenerationEU”, les ajudes de la qual es van sol·licitar al gener de 2022 i es van resoldre al setembre de 2022. L’execució de les obres es va licitar a l’abril de 2023.

Aquesta instal·lació de fotovoltaica es completarà amb la que s’executarà en edifici de rectorat, dins del projecte de rehabilitació energètica finançat pel PIREP, superant-se així els 1.200kW d’instal·lació de fotovoltaica al campus de Vera.

A més, en l’actualitat es redacta una segona actuació que consitirá en una nova instal·lació de fotovoltaiques d’al voltant de 1.000kW.

La gestió dels projectes i l’execució d’aquestes instal·lacions és a càrrec del Servei d’Infraestructures de la UPV.