- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaSala d'exposicions del Rectorat

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Novembre Festival de Jazz - UPV

Aules de Cultura UPV

PAC

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

Hall Solidari

Música UPV

Prime the Animation!

ÀGORA SOUND

FICAECultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
25/02/20
Notícia
Conferència i performance de Nieves Correa i Abel Loureda, Entre fantasmes (PAC 2020)

Data: 5 de març de 2020
Horari: De 17.00 a 20.00 h
Lloc: Aula A-2-6 de la Facultat de Belles Arts

Exposició oral del procés de creació de dos dels més grans artistes (performers) de tot el país, que a més han sigut coordinadors del Festival Acción MAD, el major festival internacional de performance d'Espanya. La conferència s’acompanya d'una pràctica personal d'art d'acció, la qual desembocarà en un diàleg i un debat entre les persones assistents a l'acte.

Durada: 90 min

Nieves Correa i Abel Loureda

Després d'una llarga carrera per separat que s'inicia al principi dels noranta, tant en el camp de la creació com en el de l'organització, el 2012 Nieves Correa & Abel Loureda decideixen començar una nova etapa treballant i vivint junts, segurs que l'aventura de compartir el procés de creació seria sempre interessant, enriquidora i divertida.

Des de llavors, han participat també en altres processos de treball col·lectiu entorn de la performance, com NeoNeoDADA a Berlín (Alemanya) i Berna (Suïssa), o VaconVino (Espanya).

Els seus treballs més recents han tingut lloc al Festival Internacional de Teatre i Arts de Carrer de Valladolid (Espanya); Espace o25rjj a Lopian (França); Festival Contenedores a Sevilla; 24th NIPAF a Tòquio, Osaka i Nagano (el Japó); EACC, Espai d'Art Contemporani de Castelló; Bone Festival a Berna; Centre d'Art La Regenta de Las Palmas de Gran Canaria; Sophiensalle a Berlín; Kiasma Museum d'Hèlsinki; FAAC de Cuenca (l'Equador); Catalystic Art de Belfast (Irlanda del Nord), o el Museu Vostell de Malpartida de Càceres.

Més informació: http://www.nievescorrea.org/con-abel/


EMAS upv