- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaSala d'exposicions del Rectorat

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Novembre Festival de Jazz - UPV

Aules de Cultura UPV

PAC

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

Hall Solidari

Música UPV

Prime the Animation!

ÀGORA SOUND

FICAECultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
30/05/19
Notícia
Teatre: Pasó lo que pasó... Y, después, ¿qué?

AULA D'ARTS ESCÈNIQUES DE LA UPV
Data: 8 i 9 de juny del 2019
Lloc: Teatro Círculo. C/ Prudenci Alcón i Mateu, 2
Hora: 20.30 h
Entrada lliure fins a completar-ne la capacitat


L'Aula d'Arts Escèniques presenta una creació col·lectiva realitzada pels membres del Taller 2.

En aquesta ocasió, l'Aula d'Arts Escèniques de la UPV presenta un muntatge exclusivament de creació col·lectiva. Els dos grups que integren aquest treball han partit d'un mateix tema: un fet que va succeir en el passat i les seues repercussions en el present i també en el futur. Cada grup ha plasmat aquesta idea generant una obra. El primer grup s'ha centrat en l'esfera personal, en com allò esdevingut en un moment de les vides dels personatges incideix directament en l'esdevenir de les seues pròpies vides; mentre que el segon ha preferit indagar sobre alguna cosa que afecta la història de la humanitat.

Sense saber-ho, tots dos grups han elaborat les dues peces que componen aquest muntatge amb un aspecte en comú: el foc

En la primera part que veiem en escena, el foc subjau en les relacions que estableixen els personatges. El foc passional es mostra en l'enveja, en la ira i en un desig de venjança que, davant de l'aparició d'un altre foc passional, ens oferirà sorpreses.

La segona part ens mostra el descobriment del foc i la repercussió que una revelació com aquesta ha tingut per a la humanitat. Els actors recorren diversos períodes de la història, des del moment en què uns homínids descobreixen el foc fins a la bogeria humana que ens porta a les últimes conseqüències. Però el futur no està escrit i no tot està perdut, i el futur ens pot sorprendre.

Gaudim de la idea del foc en dos vessants. D'una banda, hi ha el foc metafòric que anima les nostres vides, les nostres decisions personals i la manera en què ens relacionem. D’una altra, el foc real, que ens espanta, ens crema i ens mata, però també ens dóna calor, ens conforta i ens ajuda.

Aula d'Arts Escèniques: Taller II (producció teatral)

Més informació:
Programa

EMAS upv