- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaSala d'exposicions del Rectorat

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Novembre Festival de Jazz - UPV

Aules de Cultura UPV

PAC

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

Hall Solidari

Música UPV

Prime the Animation!

ÀGORA SOUND

FICAECultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
27/02/19
Notícia
Lliçons de cinema: Nacho Ruipérez (PAC 2019)

Data: 28 de febrer del 2019
Hora: de 17.00 h a 18.00 h
Lloc: Sala de conferències 1 del campus de Gandia

David Moreno, estudiant del Grau en Comunicació Audiovisual de la UPV, organitza el cicle de conferències Lliçons de Cinema, al campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, amb el suport de la Subdirecció de Cultura del campus, la Delegació d'Alumnes del campus, la Càtedra d'Innovació i la convocatòria de Propostes d'accions culturals (PAC) 2019 de la UPV.

El cicle  Lliçons de Cinema aporta la visió de professionals de diferents àmbits del món cinematogràfic: la direcció, la producció, el guió, l'animació...  El seu objectiu: facilitar el contacte directe amb professionals del cinema, especialment estudiants del Grau en Comunicació Audiovisual i del Doble Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge, i Comunicació Audiovisual, del campus de Gandia de la UPV. La assistència és lliure per a qualsevol persona interessada.

José Pozo, director de cinema d'animació i també d'imatge real, guionista i  productor cinematogràfic, va ser el primer dels conferenciants del cicle. La seua conferència es va impartir el dilluns 4 de febrer, a les 12.30 h, a la sala de conferències 1 del campus de Gandia.

El cicle inclou conferències de titulades i titulats  de la UPV, com Nacho Ruipérez, llicenciat en Comunicació Audiovisual i director de la pel·lícula El desentierro, i Mari Carmen Cambrils, titulada en Belles Arts i prestigiosa animadora en dues dimensions. La direcció d'art, l'actuació, el guió i la direcció protagonitzaran les xarrades següents del cicle Lliçons de Cinema.

 

Nacho Ruipérez: director guanyador del premi a l'audiovisual valencià com a millor director per la seua òpera prima El desentierro, antic alumne del campus de Gandia, ve a parlar-nos sobre el seu pas per aquesta Universitat i com la seua carrera s’ha enlairat fins al punt on es troba actualment.

Responsable de l'activitat: David Moreno


EMAS upv