- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaSala d'exposicions del Rectorat

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Novembre Festival de Jazz - UPV

Aules de Cultura UPV

PAC

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

Hall Solidari

Música UPV

Prime the Animation!

ÀGORA SOUND

FICAECultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
23/03/18
Notícia
25% de descompte per al Sònar+D 2018

Data: Del 13 al 16 de juny del 2018
Lloc: Fira Montjuïc (Sònar dia) i Fira Gran Via L’Hospitalet (Sònar Nit).
Descompte del 25% per a la comunitat UPV
https://sonarplusd.com/

Gaudeix de la teua acreditació per a Sònar+D i Sònar Festival amb un 25% de descompte

Sónar+D és un congrés internacional que explora com la creativitat impacta en tots els processos d’innovació mitjançant la tecnologia i sobre la transformació digital de les industries creatives.

https://sonarplusd.com

Sònar+D ha creat el programa de Comunidades+D, en el qual s’ofereix un descompte del 25% sobre el preu de l’acreditació professional (completa i de dia), que et donarà accés a totes les activitats de Sònar+D i a tots els concerts de Sònar Festival 2018 (acreditacions assignades per ordre de sol·licitud) del 13 al 16 de juny del 2018*.

Els beneficis que inclou l’acreditació són: accés a totes les activitats de Sònar+D, inclosa la programació del Networking Day; accés a àrees exclusives de Sònar+D, com el Networking Bar i les activitats que se celebren allí. Accés prioritari a les conferències i els tallers de Sònar+D. Acreditació en línia per a evitar esperes i facilitar accessos ràpids. Wifi i servei de guarda-roba gratuïts. Accés exclusiu a tots els concerts de Sònar de Dia i Sònar de Nit, i a les Àrees VIP (zones a l’ombra, chill-out, bars amb menjar i begudes). Accés especial a una vista privilegiada dels xous a les Àrees VIP de SonarClub i SonarPub, a més d’una passarel·la que uneix ambdues Àrees VIP**, i autobús gratuït entre els recintes de Sònar de Dia i Sònar de Nit**.

En Sònar+D coneixeràs de primera mà projectes innovadors i activitats que estan dissenyant el futur; coneixeràs professionals clau de l’ecosistema creatiu internacional a través de les diferents activitats de treball en xarxa i, per a acabar, podràs gaudir de tots els concerts de la celebració dels 25 anys de Sònar aquest any 2018.

Per a obtenir la teua acreditació, per favor l'enllaç següent i utilitza el codi de descompte a l’inici del procés de compra:

                           UPVSONARD

Trobaràs tots els avantatges que inclou l’acreditació professional aquí
Promoció vàlida fins al 20 d’abril.    Prorrogada fins al 15 de maig

*L’acreditació professional de dia no dóna accés al Sònar de Nit.
**No disponible per a acreditacions de dia.

 


EMAS upv