- -
UPV
 
Aula de poesia en castellà: Polimnia222
Área de Actividades Culturales Menu Aulas de Cultura Aula de poesia en castellà: Polimnia222  ...

Professora: Pilar Verdú

 

Del 17 d'octubre de 2017 a 29 de maig de 2018
Lloc: Aula Pedro Coca de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny
Horaris: dimarts, del 17 d'octubre de 2017 al 16 de gener de 2018 de 18.00 a 20.30h. i del 23 de gener de 2018 al 29 de maig de 2018 de 18.00 a 20.00 h. (60 hores)

El taller pretén ser un punt de trobada de persones aficionades a la poesia i a l’escriptura. Es treballen les estratègies més adequades per a millorar el criteri lector i perfeccionar els poemes. En la primera part de cada sessió s'imparteixen els coneixements teòrics necessaris amb l’ajuda d’exercicis pràctics, i en la segona es lligen els poemes per a comentar-los en comú. També s'insisteix en la lectura expressiva amb vista a possibles recitals.

L'objectiu és crear un espai on les persones interessades puguen millorar els seus coneixements de poesia espanyola i hispanoamericana; conèixer els poetes més representatius, tant clàssics com actuals, i avançar en el territori de la creació poètica personal. A més, el taller pretén ser un lloc en el qual les persones aficionades a la poesia puguen compartir les seues experiències, les seues inquietuds literàries i conèixer els poetes que cada any imparteixen en el nostre taller classes magistrals i recitals dels seus poemes.

 

Contacte: cultura@upv.es (Lola Gil i Montse Martínez)
Inscripcions obertes a través de la pàgina web del CFP


EMAS upv