L'ACOM de la UPV

Àrea de Comunicació

Àrea de Comunicació

L’Àrea de Comunicació s’encarrega d’elaborar i difondre informació sobre l’activitat desenvolupada i la ciència produïda a la Universitat Politècnica de València. També atén consultes formulades tant per la comunitat universitària com el públic en general o els mitjans de comunicació.

A més, l’ACOM executa diverses accions dirigides a l’atracció de futur alumnat i a la difusió i promoció de la seua oferta acadèmica. Finalment, gestiona les acreditacions de la UPV, coordina la marca i identitat visual de la institució i promou el programa de mecenatge.

Físicament, l’ACOM està situat en diversos espais del campus de Vera (València):

 • En l’edifici Nexus (6G), es troba el gruix d’equips i la direcció de l’Àrea
 • En la plaça de l’Àgora (4M) està situada la botiga Welcome-UPV i un punt d’atenció presencial
 • Darrere de Rectorat, en l’edifici 2E, es troba l’Oficina d’Acreditacions

Serveis

Què gestiona l’Àrea de Comunicació

Acreditacions

Tramitem els carnets de la UPV i els certificats digitals per als membres de la comunitat universitària. També gestionem el registre de persones externes.

Llegir més

Atenció i informació

Contestem les teues preguntes i resolem qualsevol dubte sobre els estudis o la vida en la UPV a través de múltiples canals: presencialment, per telèfon, WhatsApp o PoliConsulta.

Llegir més

Comunicació

Elaborem notícies en tota mena de formats i difonem l’actualitat universitària en els mitjans propis de la UPV i en la premsa local, nacional i internacional.

Llegir més

Film office

La UPV forma part de la València Film Office i dona suport a la indústria audiovisual. Si tens un projecte audiovisual i vols rodar en la UPV, contacta amb nosaltres.

Llegir més

Futur alumnat

Emprenem accions per a atraure a futur alumnat i difonem l’oferta acadèmica reglada de la UPV, tant de grau com de màster universitari.

Llegir més

Divulgació de la ciència

Promovem la cultura científica, especialment entre els xiquets i xiquetes a través de tota mena d’iniciatives amb l’objectiu de despertar vocacions.

Llegir més

Gestió de la marca i identitat visual

Som responsables de la identitat corporativa de la UPV. Tot el relacionat amb l’aplicació de la marca està arreplegat en diferents manuals, d’obligat compliment.

Llegir més

Mecenatge

Articulem campanyes de micromecenatge i gestionem grans donacions procedents d’empreses i particulars, amb incentius fiscals i transparència.

Llegir més

Relació amb els mitjans

Atenem les sol·licituds d’informació dels mitjans de comunicació. Organitzem rodes de premsa i ajudem a les unitats amb els seus plans de comunicació.

Llegir més

Com pot ajudar-te l’ACOM?

Com pot ajudar-te l’ACOM

Vols publicar una notícia?

Posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu noticias@upv.es. Indica tota la informació possible sobre el contingut que vols compartir. Annexa qualsevol material audiovisual amb el qual comptes (cartelleria, vídeos, fotografies…).

Vols resoldre algun dubte?

Telefona’ns al 963 87 70 00: t’ajudarem amb la teua consulta o passarem la teua consulta al servei corresponent. També pots acostar-te al punt d’informació situat a la botiga Welcome-UPV de l’Àgora.

Tens problemes amb la teua acreditació?

Darrere de Rectorat, en l’edifici 2E es troba l’Oficina d’Acreditacions. Pots dirigir-te allí per a solucionar qualsevol incidència amb el teu carnet UPV.

Vols comprar una motxilla, una tassa o una dessuadora UPV?

En la plaça de l’Àgora pots trobar la botiga Welcome-UPV, on podràs adquirir tot tipus de regals UPV: botelles, llapis, ventalls, roba esportiva… Porta’t un bonic record de la teua estada en la UPV.

Vols fer una donació a la UPV?

L’Oficina de Mecenatge canalitza tota l’ajuda que rep la UPV: des de xicotetes aportacions per a campanyes de micromecenatge fins a grans donacions. Contacta amb nosaltres si vols contribuir a un futur millor.

Actualitat de l’Àrea de Comunicació

 • UPV x tu = Infinit
  L’Oficina de Mecenatge dona suport a iniciatives alineades amb els objectius de la universitat, la sostenibilitat del campus, el foment de la investigació, l’atracció i la retenció de talent, beques per a estudiants… Si formes part de la Universitat Politècnica …
 • Jornades de Portes Obertes
  La UPV organitza cada any des de 1992 les Jornades de Portes Obertes, una iniciativa per a donar a conèixer la universitat a l’alumnat de batxillerat i cicles formatius de grau superior. Centenars d’alumnes acudeixen des de diferents localitats de …
 • El projecte «Dones de ciència», Premi Prisma de Divulgació
  El projecte Dones de ciència de la Universitat Politècnica de València (UPV) i el centre d’innovació Las Naves de l’Ajuntament de València ha sigut guardonat amb un dels premis Prisma Casa de les Ciències a la Divulgació 2022. En concret, …