Matrícula cursos INCIDE

Cooperació al desenvolupament, tecnologies per al desenvolupament humà, sobirania alimentària o ajuda humanitària componen l’oferta del segon quadrimestre de nostre Programa Formatiu INCIDE. Coneix els nous cursos i matricula’t

Programa INCIDE 2023/2024

Oferta de cursos del segon quadrimestre

Cooperació internacional al desenvolupament

Submergeix-te en una anàlisi crítica sobre la pobresa, desigualtat i sostenibilitat a nivell global.

Aquest curs ofereix una visió profunda del treball del cooperant i les diverses formes de participació social disponibles per als participants. Explorarem els reptes, solucions i el paper crucial de la cooperació al desenvolupament.

Llegir-NE més

Emergència climàtica a la taula

Explora les complexitats del sistema agroalimentari actual i el seu impacte en la salut, sostenibilitat i justícia social.

Des de la dieta planetària fins a l’agroecologia com a solució climàtica, aquest curs ofereix eines per a comprendre i promoure una alimentació responsable i sostenible.

Llegir-NE més

Introducció a l’acció humanitària internacional

Endinsa’t en una anàlisi crítica i reflexiva sobre l’acció humanitària internacional en aquest curs. Explora les complexitats de les crisis globals que generen la necessitat d’intervenció humanitària en diverses regions del món.

Aquest curs et convida a aprendre sobre les diverses formes de participació en el sector humanitari, i ofereix una visió completa i reflexiva sobre aquesta labor crucial.

Llegir-NE més

Tecnologies per al desenvolupament humà

Aprèn a avaluar la innovació tecnològica des d’una perspectiva social i cultural, amb una mirada crítica per dirigir la tecnologia cap al progrés humà.

Aquest curs et capacita per a analitzar i aplicar propostes de desenvolupament humà des de l’especificitat tecnològica, a més, potencia la capacitat d’abordar desafiaments tecnològics a favor del desenvolupament sostenible.

Llegir-NE més