Centre de Cooperació al Desenvolupament

Si vols contribuir a la consecució d’un món més just, alhora que poses en pràctica la teua formació acadèmica, estàs en el lloc correcte. En el CCD ens esforcem perquè totes les persones que conformen la UPV puguen participar en activitats de cooperació al desenvolupament orientades a la lluita contra la pobresa i la solidaritat.

En el CCD el bé comú està sempre en primer lloc. Per això estrenem nova pàgina web. Més accessible, més clara, més pròxima. El nostre equip vol estar prop de tu.

T’agradaria viure una experiència única? El CCD t’ho posa fàcil

Els nostres programes connecten directament amb projectes de cooperació al desenvolupament a països d’Amèrica Llatina, Àfrica o Àsia. Una oportunitat que permet a l’alumnat i al personal de la UPV desenvolupar habilitats i coneixements, i situar el potencial de la Universitat al servei de la solidaritat. Coneix ja tota l’oferta i viatja amb nosaltres!

Meridies

Les beques Meridies permeten al alumnat UPV participar en un projecte de cooperació al desenvolupament. El CCD oferta més de 30 destinacions a Amèrica Llatina, Àfrica i Àsia. Troba el teu!

Llegir-NE més

PCD

Amb condicions similars a Meridies, en Programa de Cooperació al Desenvolupament, és l’alumnat el que proposa el pla de treball per a col·laborar amb ONGD o altres entitats

Llegir-NE més

Meridies PAS

Aquest programa de mobilitat per al personal tècnic, de gestió i d’administració i serveis (PTGAS), facilita l’intercanvi de coneixements i experiències amb actors socials de altres països. Participa-hi!

Llegir-NE més

ADSIDEO

La nostra convocatòria anual d’investigació per al personal docent i investigador (PDI), dona suport a projectes d‘R+D+I orientats cap a la lluita contra la pobresa i el desenvolupament humà sostenible

Llegir-NE més

Participació Social i Sensibilització

Pensar global per actuar a nivell local. T’ajudem a comprometre’t amb la realitat del nostre entorn.

Pràctiques Solidàries

Realitza les pràctiques d’empresa en entitats i ONG. Repensem el compromís de la UPV amb el seu entorn

Llegir més

Participació Social

T’acostem al voluntariat i la participació social, a nivell local i internacional. Construïm consciència crítica

Llegir més

Programa GLOCAL

La nostra convocatòria GLOCAL dona suport a activitats de sensibilització, formació i voluntariat. Dissenya la teua!

Llegir més

Col·laboració amb ONGD

El CCD facilita activitats d’ONG al campus, i connecta el potencial investigador UPV amb el desenvolupament

Llegir més

INCIDE

Matrícula oberta per als cursos del segon quadrimestre del Programa INCIDE de la UPV! Amplia els teus coneixements amb el nostre programa de formació i sigues part del canvi.

Experiències

Trobada de Projectes i Pràctiques

La nostra trobada anual visibilitza la implicació de la UPV en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament. Es tracta d’un espai per a compartir en el qual les persones que tornen intercanvien experiències amb les que iniciaran el viatge. Al maig, tens una cita obligada amb la cooperació!

Llegir-NE més

Mapa de Projectes

En els últims 20 anys, gràcies a l’ajuda del CCD, vora 1000 persones han gaudit d’una experiència en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament. Aquest mapa arreplega bona part del treball realitzat per l’alumnat i personal de la UPV al llarg de tot el planeta. El nostre equip no per a créixer

Llegir-NE més

Mercat AgroEcològic

Tots els dijous de 9.30 a 14.00 en l’Àgora de la UPV

El Consum Responsable i el Comerç Just són pilars clau del món que volem construir. El nostre Mercat permet a xicotetes experiències agroecològiques del nostre entorn, oferir a tota la comunitat universitària productes saludables, frescos, de temporada i de Km 0.

Es tracta d’un espai de sensibilització i de venda directa, que a més connecta el coneixement de l’horta valenciana amb el de la UPV. Prepara la bossa d’anar a comprar!

Actualitat

Connecta’t al dia a dia del CCD

  • Resolució provisional de Meridies i PCD
    Consulta la relació d’ajudes de les nostres convocatòries de mobilitat. Si no estàs entre les persones seleccionades o vas arribar tard a la primera crida, recorda que tens una segona oportunitat per a presentar la teua sol·licitud. En el cas …
  • Concursos de fotografia i cartell oficial del CCD UPV
    Com cada any, el Centre de Cooperació al Desenvolupament (CCD) llança dos concursos de cara a la pròxima Trobada de Projectes i Pràctiques de Cooperació. En el cas del Concurs del cartell, el disseny guanyador es convertirà en la imatge …
  • Meridies i PCD 2024
    Gràcies a les nostres beques, l’alumnat de la UPV pot formar part de projectes i accions de cooperació al desenvolupament a països d’Amèrica Llatina, Àfrica i Àsia. Les persones seleccionades col·laboren durant un període d’entre 3 i 5 mesos amb …

Videoteca del CCD

Coneix els nostres programes des d’un punt de vista 100% humà