Centre de Cooperació al Desenvolupament

Si vols contribuir a la consecució d’un món més just, alhora que poses en pràctica la teua formació acadèmica, estàs en el lloc correcte. En el CCD ens esforcem perquè totes les persones que conformen la UPV puguen participar en activitats de cooperació al desenvolupament orientades a la lluita contra la pobresa i la solidaritat.

En el CCD el bé comú està sempre en primer lloc. Per això estrenem nova pàgina web. Més accessible, més clara, més pròxima. El nostre equip vol estar prop de tu.

T’agradaria viure una experiència única? El CCD t’ho posa fàcil

Els nostres programes connecten directament amb projectes de cooperació al desenvolupament a països d’Amèrica Llatina, Àfrica o Àsia. Una oportunitat que permet a l’alumnat i al personal de la UPV desenvolupar habilitats i coneixements, i situar el potencial de la Universitat al servei de la solidaritat. Coneix ja tota l’oferta i viatja amb nosaltres!

Meridies

Les beques Meridies permeten al alumnat UPV participar en un projecte de cooperació al desenvolupament. El CCD oferta més de 30 destinacions a Amèrica Llatina, Àfrica i Àsia. Troba el teu!

Llegir-NE més

PCD

Amb condicions similars a Meridies, en Programa de Cooperació al Desenvolupament, és l’alumnat el que proposa el pla de treball per a col·laborar amb ONGD o altres entitats

Llegir-NE més

Meridies PAS

Aquest programa de mobilitat per al personal tècnic, de gestió i d’administració i serveis (PTGAS), facilita l’intercanvi de coneixements i experiències amb actors socials de altres països. Participa-hi!

Llegir-NE més

ADSIDEO

La nostra convocatòria anual d’investigació per al personal docent i investigador (PDI), dona suport a projectes d‘R+D+I orientats cap a la lluita contra la pobresa i el desenvolupament humà sostenible

Llegir-NE més

Participació Social i Sensibilització

Pensar global per actuar a nivell local. T’ajudem a comprometre’t amb la realitat del nostre entorn.

Pràctiques Solidàries

Realitza les pràctiques d’empresa en entitats i ONG. Repensem el compromís de la UPV amb el seu entorn

Llegir més

Participació Social

T’acostem al voluntariat i la participació social, a nivell local i internacional. Construïm consciència crítica

Llegir més

Programa GLOCAL

La nostra convocatòria GLOCAL dona suport a activitats de sensibilització, formació i voluntariat. Dissenya la teua!

Llegir més

Col·laboració amb ONGD

El CCD facilita activitats d’ONG al campus, i connecta el potencial investigador UPV amb el desenvolupament

Llegir més

INCIDE

Matrícula oberta per als cursos del segon quadrimestre del Programa INCIDE de la UPV! Amplia els teus coneixements amb el nostre programa de formació i sigues part del canvi.

Experiències

Trobada de Projectes i Pràctiques

La nostra trobada anual visibilitza la implicació de la UPV en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament. Es tracta d’un espai per a compartir en el qual les persones que tornen intercanvien experiències amb les que iniciaran el viatge. Al maig, tens una cita obligada amb la cooperació!

Llegir-NE més

Mapa de Projectes

En els últims 20 anys, gràcies a l’ajuda del CCD, vora 1000 persones han gaudit d’una experiència en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament. Aquest mapa arreplega bona part del treball realitzat per l’alumnat i personal de la UPV al llarg de tot el planeta. El nostre equip no per a créixer

Llegir-NE més

Mercat AgroEcològic

Tots els dijous de 9.30 a 14.00 en l’Àgora de la UPV

El Consum Responsable i el Comerç Just són pilars clau del món que volem construir. El nostre Mercat permet a xicotetes experiències agroecològiques del nostre entorn, oferir a tota la comunitat universitària productes saludables, frescos, de temporada i de Km 0.

Es tracta d’un espai de sensibilització i de venda directa, que a més connecta el coneixement de l’horta valenciana amb el de la UPV. Prepara la bossa d’anar a comprar!

Actualitat

Connecta’t al dia a dia del CCD

  • Preselecció UPV per a convocatòria AECID
    Des del CCD fem una crida per a la participació en la convocatòria de subvencions per a la realització d’accions de cooperació al desenvolupament en l’àmbit de la innovació 2024, de l’Agència Espanyola de Cooperació al Desenvolupament (AECID). En aquesta edició, …
  • Coneix les guanyadores dels nostres concursos
    Després de la decisió del jurat, ja tenim propostes guanyadores en els nostres concursos anuals. En el certamen de cartells per a la XVI Trobada de Projectes i Pràctiques de Cooperació, la guanyadora és Sandra Yago Regidor, per “Transformando realidades”. …
  • Resolució provisional de Meridies i PCD
    Consulta la relació d’ajudes de les nostres convocatòries de mobilitat. Si no estàs entre les persones seleccionades o vas arribar tard a la primera crida, recorda que tens una segona oportunitat per a presentar la teua sol·licitud. En el cas …

Videoteca del CCD

Coneix els nostres programes des d’un punt de vista 100% humà