- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
22/07/21
Notícia
L’SPNL informa: El Festival Red Pier Fest ofereix actuacions de grups com Zoo, La Pegatina o El Tio de la Careta, entre altres

La cinquena edició del festival té lloc els dies 17 i 18 de setembre al Grau de Castelló

D’acord amb la carta de serveis, el Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV informa de l’esdeveniment del Red Pier Fest.

 

El Fed Pier Fest és un festival de música que té lloc al Grau de Castelló els dies 17 i 18 de setembre amb actuacions de grups de música, discjòqueis (DJ), furgoteques (food trucks) i mercat (market), “en un lloc immillorable: el Moll de Costa del Grau de Castelló”.

 

El 2021 té lloc la cinquena edició, amb un cartell format per “algunes de les millors bandes més potents del panorama musical”, com Zoo, La Pegatina, El Tio de la Careta, Muerdo, Natos y Waor, Sara Socas, Toteking, Nadal015...

 

Per a assistir al Red Pier Fest hi ha diverses modalitats d’abonaments i entrades, per als dos dies o per a un dia, i hi ha promocions especials.

 

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV ha comprat entrades per als participants en l’acció 1 (“M’agrada el valencià”) de la campanya “Matriculem-nos en valencià” i per als voluntaris lingüístics que col·laboren amb l’SPNL en les jornades d’acollida.

 

Més informació: www.redpierfest.com; info@redpierfest.com

 

Font: Emeká Comunicación (joseluis@emeka.es)


EMAS upv