- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
Tàndems Lingüístics

Què són els Tàndems?

Els Tàndems Valencià – Llengua Europea / Language exchanges: Catalan/Valencian – A European Language tenen per objectiu potenciar l’ús i el coneixement del valencià i promoure el coneixement de les altres llengües de l’estat i les llengües europees (anglès, francès, alemany, italià, portuguès, gallec, euskera, castellà, etc.), dins del marc del multilingüisme i l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES) de la Unió Europea. Alhora, es pretén millorar la competència comunicativa i ampliar el coneixement d’altres cultures, com un valor afegit d’oportunitats.

A través dels Tàndems, que organitza el Servei de Promoció i Normalització Lingüística (SPNL), es pot aprendre valencià o una altra llengua europea, en les activitats i el ritme que es desitgen: prenent un cafè, xatejant, anant al cinema o al teatre, en un concert, d'excursió... I si es fan intercanvis de llengües –15, 20 o 30 hores–, la UPV els reconeix amb crèdits ECTS o de lliure elecció.

A més, l’SPNL informarà de les activitats –pròpies o alienes– en les quals es pot practicar el valencià, orientarà i col·laborarà en trobades de persones interessades en els intercanvis lingüístics i organitzarà activitats mensuals adreçades als membres dels tàndems lingüístics.

A qui s’adreça?

S’adreça als membres de la comunitat universitària de la UPV, inclosos els estudiants i professors de programes de mobilitat (Erasmus, etc.).

Col·labora: Oficina de Programes Internacionals d’Intercanvi (OPII)

Més informació:
Servei de Promoció i Normalització Lingüística
www.facebook.com/SpnlTandems


EMAS upv