- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
Matricula't en valencià a la UPV

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística (SPNL) de la UPV promou la participació dels estudiants en “M’agrada el valencià”, la primera acció de la campanya “Matriculem-nos en valencià” del curs 2017-2018.

Com pots participar?

 1. Fins al 18 de juny, pots compartir o retuitejar la imatge de la campanya “Matriculem-nos en valencià” que trobaràs en el Facebook (https://www.facebook.com/apnl.bondia) o en el Twitter https://twitter.com/spnlbondia).

  Entre les persones que hi participen se sortejaran dos abonaments per al Feslloch 2017 (Festival de Música en Valencià de Benlloch, la Plana Alta, www.feslloch.com), del 6, 7 i 8 de juliol.

El dia 20 de juny s’anunciaran els guanyadors del sorteig.

 1. I el dijous 8 de juny, de 10.30 a 14.30 h, a l’Àgora del Campus de Vera, podràs fer-te una foto en el photocall de “M’agrada el valencià”, o escriure un missatge, i t’oferirem una orxata.

  Podràs escollir algun dels missatges de “M’agrada” que hi trobaràs o podràs crear-ne algun de nou. Missatges com “m’agrada fer possible els somnis”, “tant com m’agrades tu” o “i en matricule en valencià”, entre altres.

  L’SPNL publicarà les fotografies en el Facebook, i els participants també les podran compartir en el facebook amb l’etiqueta “#magrada”.

“Matriculem-nos en valencià”

Aquesta acció de “M’agrada el valencià” és la primera fase de la campanya “Matriculem-nos en valencià”, que s’adreça als estudiants de grau, cicle i màster, té com a objectius els següents: la promoció del valencià en primera preferència en la docència, la matriculació en les assignatures que s’imparteixen en valencià, la promoció de les assignatures de Valencià Tècnic i l’ús del valencià en la vida acadèmica.

La campanya “Matriculem-nos en valencià” es desenvolupa en quatre fases:

 1. Al juny: “M’agrada el valencià...”.
 2. Al juliol i al setembre: “Em matricule en valencià” i en les assignatures de valencià tècnic.
 3. Al setembre i durant el curs acadèmic: “Utilitze el valencià”.
 4. Del 2 al 6 d’octubre: “Recull l’obsequi de benvinguda”.

EMAS upv