- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
14/07/21
Notícia
Cursos de valencià del primer quadrimestre del 2021-2022

El termini de preinscripció finalitza el 15 de setembre

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV informa de la nova oferta de cursos de valencià per al primer quadrimestre del 2021-2022 dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2, adequats a les proves d’acreditació de les universitats (CIEACOVA, cieacova.com).

 

En aquesta convocatòria s’ofereixen cursos per videoconferència i cursos en línia i, com a novetat, un curs semipresencial al Campus de Gandia.

Nivells dels cursos: A2, B1, B2, C1 i C2. Cada nivell (120 h) consta de dos cursos independents i complementaris de 60 h, els del primer quadrimestre (.1) es realitzen de setembre a desembre, i els del segon (.2), de febrer a maig.

Cursos del primer quadrimestre (convocatòria oberta): per al primer quadrimestre s’ofereixen els cursos A2.1, B1.1, B2.1, C1.1 i C2.1

Dates dels cursos: en general, entre el 20 de setembre i el 2 de desembre de 2021.

Modalitats:  

Cursos per videoconferència (TEAMS), dels nivells A2, B1. B2, C1 i C2: Estan estructurats en 40 hores de classe per videoconferència, a través de TEAMS, més 20 hores d’autoaprenentatge (PoliformaT). A partir del nivell B2 contenen tasques específiques d’expressió escrita i expressió oral per a cadascun dels col·lectius.

Cursos en línia (asíncrons), dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2: Consten de 60 hores de treball autònom en línia, amb el suport del professor o professora, a través de PoliformaT. No hi ha un horari per a fer el curs, sinó que depèn de cada alumne o alumna, que s’organitza el treball com més li convé.

Curs semipresencial al Campus de Gandia: del nivell C1: Està estructurat en 40 hores de classe presencial més 20 hores d’autoaprenentatge (PoliformaT).

 

Destinataris: estudiants i membres d'Alumni PLUS i de l'AAA de la UPV, PAS, PI i PDI de la UPV i personal assimilat a aquests dos col·lectius (el personal de les empreses vinculades a la CPI i el personal extern dels instituts de la UPV).

Preinscripció: del 16 de juliol al 15 de setembre, en l'enllaç de la taula de cursos, punxant sobre el nom del curs, tenint en compte l’horari en què s’imparteix.  

 

 

Més informació

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia

spnl.cursos@upv.es 

spnl@upv.es

Facebook: /spnlbondia

Twitter: @spnlbondia

Instagram: @spnlbondia

 

Amb la  col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. «Sempre teua. La teua llengua»


EMAS upv