- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
27/01/21
Notícia
Cursos de valencià per al segon quadrimestre del 2020-2021

El termini de preinscripció finalitza el 15 de febrer.

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV informa de la nova oferta de cursos de valencià per al segon quadrimestre del 2020-2021 dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2, adequats a les proves d’acreditació de les universitats (CIEACOVA, cieacova.com).

En aquesta convocatòria de nou s’ofereixen cursos per videoconferència i cursos en línia.

Nivells dels cursos: A2, B1, B2, C1 i C2. Cada nivell (120 h) consta de dos cursos independents i complementaris de 60 h, els del primer quadrimestre (.1) es realitzen de setembre a desembre, i els del segon (.2), de febrer a maig.

Cursos del segon quadrimestre (convocatòria oberta): per al segon quadrimestre s’ofereixen els cursos A2.2, B1.2, B2.2, C1.2 i C2.2 (Aquests segons mòduls de cada nivell es poden cursar encara que no s’hagen cursat els primers, però cal tenir el certificat de competències del nivell anterior.) 

Dates dels cursos: en general, entre el 22-23 de febrer i el 17-18 de maig de 2021.

Modalitats. En aquesta convocatòria hi ha dues modalitats:

  1. Cursos per videoconferència (TEAMS), de tots els nivells.
    Estan estructurats en 40 hores de classe amb videoconferència, a través de i TEAMS, més 20 hores d’autoaprenentatge (PoliformaT). A partir del nivell B2 contenen tasques específiques d’expressió escrita i expressió oral per a cadascun dels col·lectius.
  2. Cursos en línia (asíncrons), dels nivells B2, C1 i C2.
    Consten de 60 hores de treball autònom en línia, amb el suport del professor o professora, a través de PoliformaT. No hi ha un horari per a fer el curs, sinó que depèn de cada alumne o alumna, que s’organitza el treball com més li convé.

Destinataris: estudiants i membres d'Alumni PLUS i de l'AAA de la UPV, PAS i PDI de la UPV i personal assimilat a aquests dos col·lectius (el personal de les empreses vinculades a la CPI i el personal extern dels instituts de la UPV).

Preinscripció: fins al 15 de febrer, en l’enllaç de la taula de cursos, punxant sobre el nom del curs, tenint en compte l’horari en què s’imparteix.  

Més informació

Servei de Promoció i Normalització Lingüística 

www.upv.es/bondia

spnl@upv.es

Facebook: /spnlbondia

Twitter: @spnlbondia


EMAS upv