Preselecció UPV per a convocatòria AECID

Des del CCD fem una crida per a la participació en la convocatòria de subvencions per a la realització d’accions de cooperació al desenvolupament en l’àmbit de la innovació 2024, de l’Agència Espanyola de Cooperació al Desenvolupament (AECID).


En aquesta edició, la convocatòria té dues modalitats de projectes:

  • Accions que proposen solucions innovadores en l’àmbit del desenvolupament i la cooperació internacional ja desenvolupades i testades amb èxit en fase pilot, amb la finalitat d’aplicar-les i replicar-les a major escala per a amplificar el seu impacte positiu en poblacions desfavorides.
  • Activitats de coneixement en l’àmbit de la innovació, que comprendran investigacions i estudis aplicats acompanyats de formacions i/o seminaris, que compten amb un component innovador.

Lamentablement, cada institució pot remetre només tres projectes. Dos en la modalitat d’accions, i un en la d’activitats de coneixement.

A fi de realitzar la selecció interna per a la presentació dels tres projectes que representaran a la UPV en la convocatòria, s’obri un període previ de presentació de propostes.

Les propostes es lliuraran a través del model de nota de concepte abans del 3 de maig de 2024 a les 14.00 hores en la següent adreça de correu electrònic: ccd@upv.es

Tota la informació per a l’elaboració de les propostes es troba detallada en el documente resum.

La informació completa de la convocatòria està disponible en la web d’AECID. En qualsevol cas, en aquest primer pas, només és necessari preparar la nota de concepte segons l’indicat en el documente resum.

Per a consultes han de dirigir-se al Centre de Cooperació al Desenvolupament:

Telèfon: ext. 88987, ext. 15600, ext. 77897

magotor0@upv.es; ccd@upv.es; anmarva7@upv.es