Segell d’excel·lència EQAS Food

L’acreditació amb EQAS Food té com a objectiu revisar la lògica i l’eficàcia d’un procés de qualificació dins d’un programa de grau en el camp de la ciència i la tecnologia dels aliments. Un element central de l’avaluació general és l’assoliment efectiu dels objectius educatius establits per la institució que sol·licita l’etiqueta de qualitat alimentària EQAS.

La qualitat dels programes de grau en ciència i tecnologia dels aliments, segons la ISEKI Food Association (IFA), es deriva d’un procés de qualificació en funcionament, la interacció dels seus elements i el nivell d’assoliment dels objectius, és a dir, l’assoliment dels resultats d’aprenentatge previstos per part de l’egressats d’un programa.

La base per a l’acreditació amb EQAS Food són els Procediments, Criteris i Estàndards d’EQAS Food Award juntament amb les directrius europees (European Standards and Guidelines d’ENQA).

El valor

  • Garanteix que el programa compleix amb estàndards internacionals.
  • Per als ocupadors, garanteix que els candidats posseeixen els coneixements i les competències que regeixen les normes internacionals.
  • Per a les universitats, és un certificat addicional de qualitat i ratifica que el programa acreditat compleix amb els estàndards acadèmics i professionals.

Titulacions de la UPV amb el segell EURO-INF

Objectius

  • Millorar la qualitat i la transparència dels programes educatius en ciència i tecnologia dels aliments.
  • Proporcionar informació sobre programes d’estudi en tota Europa a través d’un segell apropiat per a programes educatius acreditats en ciència i tecnologia dels aliments.
  • Facilitar el reconeixement transnacional mutu de qualificacions.
  • Augmentar la mobilitat dels estudiants.

L’associació ISEKI

La ISEKI-Food Association és una organització europea independent sense ànim de lucre, establida en 2005 per representants d’institucions universitàries, instituts d’investigació, empreses i associacions relacionades amb l’alimentació, procedents de tot el món.

La missió d’ISEKI-Associació d’Aliments és donar suport a l’aprenentatge permanent en el sector alimentari, que abasta tant a l’acadèmia com a la indústria