La UPV suma 2 nous segells EUR-ACE


Al costat de les 2 noves reconegudes, 11 titulacions han aconseguit la renovació del segell, i ja són 30 les titulacions de la UPV que compten amb distintius de qualitat internacional


La UPV és una universitat compromesa amb l’educació de qualitat, un repte per al qual tots els membres de la institució estan involucrats. En aqueixa línia, la UPV ha optat per la certificació de gran nombre de les seues titulacions de grau i màster a través de segells internacionals de qualitat, específics per a cadascun dels diferents àmbits professionals impartits en els seus tres campus.

Aquesta setmana s’han rebut 13 informes favorables d’acreditació mitjançant el segell EUR-ACE, 11 dels quals han sigut renovacions i 2 noves acreditacions (Màster Universitari en Enginyeria Avançada de Producció, Logística i Cadena de Subministrament i Màster Universitari en Enginyeria Biomèdica). El segell EUR-ACE, acredita que els estudis compleixen àmpliament amb les exigències professionals en l’àmbit de l’enginyeria. Aquest segell el concedeix l’European Network for Accreditation of Engineering Education (ENAEE), i en el procés de certificació participen tant l’Institut de l’Enginyeria d’Espanya (IIE) com l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA), a través del seu programa de Segells Internacionals de Qualitat (SIC).

El segell presenta els següents avantatges:

  • És reconegut internacionalment i facilita la mobilitat acadèmica i professional.
  • Per als estudiants d’enginyeria i graduats, garanteix que el programa amb la certificació EUR-ACE compleix amb alts estàndards europeus i internacionals i és reconegut pels ocupadors a Europa.
  • Per als ocupadors, assegura que el coneixement, la comprensió i les capacitats pràctiques dels candidats compleixen amb els estàndards internacionals de l’educació en enginyeria.

Títols renovats

Graduat o Graduada en Enginyeria Aeroespacial
Graduat o Graduada en Enginyeria en Tecnologies Industrials
Graduat o Graduada en Enginyeria d’Organització Industrial
Graduat o Graduada en Enginyeria de Tecnologies i Serveis de Telecomunicació
Graduat o Graduada en Enginyeria Química (EPSA i ETSII)
Graduat o Graduada en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge
Graduat o Graduada en Enginyeria Elèctrica (EPSA i ETSID)
Graduat o Graduada en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica (ETSID i Florida)
Graduat o Graduada en Enginyeria Geomàtica i Topografia
Graduat o Graduada en Enginyeria Mecànica (EPSA, ETSID i Florida)
Graduat o Graduada en Enginyeria Civil

Acreditacions noves

Màster Universitari en Enginyeria Avançada de Producció, Logística i Cadena de Subministrament
Màster Universitari en Enginyeria Biomèdica