CONVOCATÒRIA GVA PROGRAMA INVESTIGUE 2023

Butlletí Electrònic d’Informació d’Alerta sobre Convocatòries d’I+D
BUTLLETÍ FLAIX I+D Núm 857 – Data: Dimarts, 4 d’Abril de 2023
CONVOCATÒRIA GVA PROGRAMA INVESTIGUE 2023
Segons Resolució del 29 de març de 2023 de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Investigació, i Societat es convoquen les subvencions del “Programa investigue”, de contractació de persones joves demandants d’ocupació en la realització d’iniciatives d’investigació i innovació en la Comunitat Valenciana, per a la seua execució en 2023.
OBJECTIU I DOTACIÓ
Es finançaran fins a 5 contractes per sol·licitud, cobrint els costos salarials i laborals, incloent Seguretat Social. Més 1.000 € en despeses de desplaçament, si la persona contractada resideix en una província diferent on exerciran el seu lloc de treball.Els contractes tindran una duració d’entre 12 i 24 mesos. Module A (grup de cotització de la Seguretat Social 9 a 5, tots dos inclusivament): El mòdul ascendirà a 22.405,94 euros per persona contractada i any de contractació. Mòdul B (grups de cotització de la Seguretat Social 4 a 1, tots dos inclusivament.): El mòdul ascendirà a 33.108,92 euros per persona contractada i any de contractació. Consulta el document 1. Memòria del programa d’actuació per a més informació sobre els grups de cotització.
REQUISITS DE LES PERSONES PARTICIPANTS
entre 16-30 anys desocupades i inscrites com a demandants d’ocupació, en el moment de començar la relació contractual no es podran contractar persones que hagen exercit qualsevol tipus de lloc d’investigació en la mateixa entitat en el termini de 6 mesos immediatament anteriors.
REQUISITS DE PARTICIPACIÓ
Les propostes hauran de centrar-se preferentment en les temàtiques establides en les bases reguladores: iniciatives relacionades amb la sanitat, la transició ecològica i l’economia verda (energies renovables, eficiència energètica, tractament d’aigües i residus i indústria agroalimentària), la digitalització de serveis i enginyeria de dades o science data, així com tot projecte d’investigació destinat a les àrees socials, culturals, artístiques o qualsevol altre àmbit d’estudi.Cada coordinador podrà presentar una proposta de fins a 5 contractes.
DOCUMENTACIÓ A ADJUNTAR AMB LA SOL·LICITUD
Juntament amb la sol·licitud cal pujar determinada documentació:1-Memòria del programa o actuació (signatura el/la coordinador/a responsable). És important que en la memòria es referencien aquells projectes d’investigació duts a terme pel grup en què s’integren les persones contractades i en els quals, els contractats, vagen a participar.2-Autoritzacions i declaracions (signatura el/la representant legal de l’entitat) S’ENVIARÀ DES DEL SGI A CONSELLERIA AMB POSTERIORITAT3-Declaració responsable d’absència de conflicte d’interessos (signatura el/la representant legal de l’entitat).4-Declaració responsable sobre objectius mediambientals – DNSH  (signatura el/la representant legal de l’entitat).5-Declaració de compromís en relació amb les actuacions del PRTR (signatura el/la representant legal de l’entitat).6-Declaració de compromís en relació amb les actuacions del PRTR (signatura el/la coordinadora responsable).7-Cessió i tractament de dades (signatura el/la representant legal de l’entitat).8-Mesures implementades per l’entitat (signatura el/la representant legal de l’entitat).9-Informació estadística SICTI sobre el/la coordinador/a responsable de l’actuació (fulla  de càlcul Excel).
PROCEDIMENT UPV
1.  En data 18/04/2023, 10.00 am, el coordinador (IP) responsable de la sol·licitud ha de:a) Emplenar el formulari https://forms.gle/WiVL2Y9rS3KWt3GK7 , yb) Fer-nos arribar emplenat i signada la Declaració responsable (disponible en intranet SGI)2. El SGI farà arribar a la direcció de contacte indicada en l’el formulari, els documents 3, 4, 5, 7 i 8  amb la signatura del Representant Legal de la UPV, abans de la data de tancament de la convocatòria (24/04/2023).3. El coordinador presenta la sol·licitud.4. Una vegada registrada la sol·licitud, el coordinador (IP) enviarà a l’adreça de correu ayudasrrhh@sgi.upv.es, no més tard del 25/04/2023, 10.00 am, la següent documentació: Justificant de registre de la sol·licitud Proposta de signatura de sol·licitud de la subvenció Compromís de cofinançament, només en el cas que en la memòria s’haja indicat aportació de l’entitat beneficiària (a càrrec de les estructures d’investigació sol·licitants).  Memòria del programa o actuació (Recorda que pots obtenir els documents:Declaració responsable, Proposta de signatura de sol·licitud i Compromís de cofinançament en la intranet del SGI, estant validat)5. Coneixent totes les sol·licituds presentades des de la UPV, es procedirà a enviar a Conselleria el document 2 (Autoritzacions i Declaracions), autoritzant totes les sol·licituds que complisquen els requisits establits en la convocatòria.
TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS
La proposta la presentarà la persona coordinadora de cada acció de manera electrònica, a través de la Seu electrònica de la Conselleria https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=22166 
El termini per a l’emplenament i signatura per la persona participant del formulari electrònic de sol·licitud en la seu de GVA s’obrirà el 4 d’abril i finalitzarà el 24 d’abril de 2023.
MÉS INFORMACIÓ
En la web de Conselleria i a través del SGI ayudasrrhh@sgi.upv.es