- -
UPV
 

Departament d'Informātica de Sistemes i Computadors

Foto principal

Benvinguts a la web del Departament d'Informātica de Sistemes i Computadors. Aquest departament és l'ōrgan responsable d'organitzar i desenvolupar la investigaciķ i la docčncia en l'ārea de coneixement d'Arquitectura i Tecnologia de Computadors.

El DISCA imparteix docčncia en les següents titulacions de Grau: Enginyeria Aeroespacial, Enginyeria Biomčdica, Enginyeria Elčctrica, Enginyeria Electrōnica Industrial i Automātica, Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, Enginyeria Informātica, Enginyeria Mecānica, Enginyeria Química i Enginyeria de Tecnologies i Serveis de Telecomunicaciķ.

El DISCA també imparteix docčncia en diversos Māsters Universitaris: Enginyeria de Computadors i Xarxes, Automātica, Robōtica i Informātica Industrial, Enginyeria Informātica, Enginyeria Industrial, Gestiķ de la Informaciķ, Enginyeria Mecatrōnica, Arts Visuals i Multimčdia i Enginyeria del Manteniment, En particular, participa en dues programes de postgrau oficial: el d'Informātica i el d'Automātica, Robōtica i Informātica Industrial, tant en el Māster com en el Doctorat.

FEDER Curso de Especialista Universitario en Computaciķn Mķvil y Ubicua 2012

EMAS upv