Desena edició del Premi SNE per a Tesis Doctorals

Logo sne

La Societat Nuclear Espanyola convoca la desena edició del Premi SNE per a Tesis Doctorals

Poden optar al premi les tesis doctorals els continguts de les quals estiguen relacionats amb la ciència i/ tecnologia nuclear, que hagen sigut presentades en universitats espanyoles o per ciutadans espanyols en universitats estrangeres en països amb representació en la Societat Nuclear Europea (ENS) que s’hagen defensat i obtingut la qualificació corresponent, dins de l’any 2023. 

El premi és de 2.000 euros. El treball guanyador optarà al Premi a la millor Tesi Doctoral atorgat per la Societat Nuclear Europea (ENS), en el cas que torne a ser convocat. 

L’autor o l’autora també podrà presentar el seu treball com a ponència dins de la Reunió Anual de la SNE que se celebrarà en 2024. 

En tots aquests casos, es cobriran les despeses de desplaçament i estada motivats per les presentacions de treball, així com la inscripció en el cas de la Reunió Anual. 

S’haurà de lliurar la documentació indicada en les bases de la convocatòria al correu electrònic comision.tecnica@sne.es no més tard del dia 2 de febrer de 2024. 

La fallada es farà públic abans de finalitzar el mes de març de 2024.