Dia del llibre

Lectors i lectores! El nostre moment de l’any ja està quasi ací. Comencem el compte arrere per al Dia del Llibre.

Des del Servei de Biblioteques i Documentació Científica de la UPV hem preparat una sèrie d’activitats entre el 23 i el 26 d’abril per a celebrar-ho:

Totes les Biblioteques UPV

Del 23 al 26 d’abril, presta’t un llibre i rebràs un regal especial pel Dia del Llibre.

Campus de Vera

Biblioteca Central: Vine i participa al nostre “Llibre Solidari” del 23 al 24 d’abril. Dona un parell d’euros per un llibre i emporta’t a casa una petita joia literària. Estarem al vestíbul de la Biblioteca Central de 10h a 14h.

Biblioteca de l’ETS d’Enginyeria de l’Edificació: Tens una cita a cegues amb un llibre! Vine del 23 al 25 d’abril i deixa’t enamorar per una lectura inesperada.

Biblioteca de Belles Arts: Inauguració de l’exposició Del text i la imatge. Aquarel·les que ens parlen, dimarts que ve dia 23 d’abril a les 12h. a la Biblioteca de la Facultat de Belles Arts. L’exposició es podrà visitar del 23 d’abril al 10 de maig 2024.

Campus d’Alcoi:

Bookcrossing: Allibera’t dels teus llibres al nostre punt de bookcrossing al Campus (entrada de l’edifici Carbonell) el dia 24 d’abril a les 17:00h. Compartix el plaer de llegir amb altres lectors!

Campus de Gandia

Recital poètic amb micro obert. Homenatge a Estellés: Celebrem el centenari del poeta Vicent Andrés Estellés amb un recital poètic amb micro obert al que us convidem a participar llegint un poema o fragment del poeta. Només cal enviar un correu a la Biblioteca (bib-epsg@upvnet.upv.es) indicant la vostra elecció. El dia 23 d’abril de 2024, Dia del Llibre, a les 11:30h a la Sala d’exposicions del CRAI.

Taller de papiroflexia: roses de paper 
 23 d’abril de 2024, Dia del Llibre, a les 18h, CALUM (organitza DAEPSG)

Estellés a cau d’orella: Presentació del llibre “Vicent Andrés Estellés. La veu d’un poble” de Pau Alabajos, a càrrec  del seu autor amb concert acústic posterior. El dia 25 d’abril de 2024, a les 12:30 h, a la Sala d’exposicions del CRAI (organitza Normalització Lingüística) 

Estellés, 1924-2024, selecció bibliogràfica: Mostra de materials disponibles a les BibliotequesUPV al voltant de Vicent Andrés Estellés: estudis, obra poètica, obra musicada i més. Disponible a la col·lecció de Polibuscador i al hall de la biblioteca Campus Gandia CRAI del 22 d’abril al 3 de maig 2024.

Amb la col·laboració de PC_ACTS 2024, esta setmana serà una festa per a tots els amants de la lectura! No te la perdes!

#DiadelLlibreUPV