Premis de l’Ambaixada de Polònia 2023

Premios embajada de polonia

– Ampliació de termini – Convocatòria de premis a Tesis Doctorals i Treballs de Fi de Màster (TFM) de l’Ambaixada de la República de Polònia en el Regne d’Espanya.

L’Ambaixada de la República de Polònia, amb el propòsit d’estimular i premiar l’excel·lència acadèmica i investigadora en l’àmbit de les Humanitats i les Arts, Dret, Ciències polítiques, Relacions Internacionals, Sociologia i Economia convoca el Premi de l’Ambaixada de la República de Polònia en el Regne d’Espanya a la millor Tesi Doctoral i el millor Treball de Fi de Màster presentats i defensats en les Universitats espanyoles.

Bases

Termini

Els treballs es remetran a l’Ambaixada de Polònia fins a el 15 de novembre de 2023 a través del següent correu electrònic: madryt.amb.sekretariat@msz.gov.pl adjuntant un fitxer en format PDF la grandària del qual no superarà 18MB o mitjançant enllaç WeTransfer.

Resolució

La fallada es farà públic al novembre de 2023. L’acte de lliurament de diplomes acreditatius dels premis i dotacions se celebrarà en la data i lloc que oportunament es comunicaran per l’Ambaixada de la República de Polònia als guardonats.