El curs tindrà lloc els dies 24, 26 i 28 de setembre
El curs mostra als alumnes diferents aspectes de la nostra alimentació, des del punt de vista dels productes, la producció, el transport, l’afecció al medi ambient i a les persones, l’afecció a la nostra salut, etc., amb l’objectiu de reflexionar sobre el consum que realitzem a l’hora d’alimentar-nos, ser-ne conscients i intentar transformar-lo.
Objectius generals
· Comprendre la relació existent entre el que es produeix i el que mengem
· Relacionar l’agricultura i la ramaderia, el que mengem, amb la nostra salut
· Establir connexions entre la globalització i la qüestió de la sobirania alimentària
· Descobrir altres formes de mirar el nostre món.
Temes
Què mengem?, on comprem allò que mengem i d’on ve?, com es produeix allò que comprem? (agricultura, ramaderia i pesca), com es produeix allò que comprem? (comerç just), com afecta a la societat i com ens afecta a nosaltres? (sobirania alimentària), com afecta al medi ambient? (petjada ecològica) i trucs per a consumir menys i viure millor.
Metodologia participativa i activa: activitats dinàmiques (jocs, vídeos, debats, tallers, etc.) en grup i individuals, per fomentar-hi la participació de l’alumnat i prioritzant l’aprenentatge col·laboratiu.
Destinataris: tota la comunitat universitària i qualsevol persona interessada en el consum responsable.
Dates i horaris: 24-9-2018, de 15 a 20 h; 26-9-2018, de 15 a 20 h, i 28-9-2018, de 15 a 19 h
Lloc: aules de l’edifici 3Q
Preu: gratuït
Informació del curs: http://bit.ly/2oKyskV
Inscripció: http://bit.ly/2wLJWIB
Aquesta activitat ha rebut una ajuda del Servei de Promoció i Normalització Lingüística.
Més informació: https://www.alumni.upv.es/vl/home, alumni@upv.es
Organitza: Alumni UPV. Vicerectorat de Responsabilitat Social i Cooperació