- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaConcierto Grupo Cámara

Sala d'exposicions del Rectorat

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Novembre Festival de Jazz - UPV

Aules de Cultura UPV

PAC

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

Hall Solidari

Música UPV

Prime the Animation

ÀGORA SOUND

FICAECultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
14/11/19
Notícia
VII Bocins de Cinema (PAC 2019)

Dates: 22 de novembre i 5 de desembre del 2019
Lloc: Teatre Serrano. Passeig de les Germanies 29, Gandia
Inscripció a través del cfp.upv.es

El pròxim 22 de novembre del 2019 arranca la setena edició de Bocins de Cinema, unes jornades organitzades pel campus de Gandia de la UPV en les quals el cinema i la gastronomia van de la mà per a oferir un programa complet de projeccions de pel·lícules, debats i tasts. Amb aquesta finalitat, es compta amb diversos especialistes en narrativa audiovisual que analitzaran durant aquestes jornades les pel·lícules seleccionades, en les quals un plat, un ingredient, una recepta, una beguda o una tècnica de cuina són protagonistes.

El visionament de la pel·lícula es obert i gratuït y serà a les 19.00 h el dia 22 de novembre i a les 12.00 h el dijous 5 de desembre a la Sala B del Teatre Serrano de Gandia, després de la posterior anàlisi cinematogràfica, les persones assistents inscrites a la part gastronòmica tastaran un menú elaborat per personal cuiner expert, que explicarà les característiques de la cultura gastronòmica representada en cada film i les tècniques de cuina emprades per a confeccionar els diferents plats del menú.

Programa

  • Dijous 22 de novembre. Projecció del film Chocolat de Lasse Hallström, i continuarà amb la sessió de cuina al Restaurant Fusta de Gandia.
  • Dijous 5 de desembre. Projecció del film Comer, Beber, Amar, de Ang Lee, i s'impartirà la sessió pràctica al Restaurant Vins i Més.

Més informació: http://www.bocadosdecine.com

Preu:

  •  40 € – Membre UPV (Alumnat, Personal, Alumni Plus i AAA UPV)
  •  40 € – Jubilats i aturats
  •  45 € – Públic en general

Inscripcions:

 


EMAS upv