- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaConcierto Grupo Cámara

Sala d'exposicions del Rectorat

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Novembre Festival de Jazz - UPV

Aules de Cultura UPV

PAC

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

Hall Solidari

Música UPV

Prime the Animation

ÀGORA SOUND

FICAECultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
Exposició En Acció [1]
Área de Actividades Culturales Menu En Acció Exposició En Acció [1]  ...
Data: del 14 al 23 de desembre de 2015
Hora: d'11.00 a 20.00 h ininterrompudament.
Lloc: Sala d'exposicions de Rectorat (edifici 3A)

Des de fa uns anys el Vicerectorat d'Alumnat i Extensió Universitària realitza activitats de caràcter solidari, campanyes com les del “Llibre solidari” o “Pol·linitza 100x100 solidari” constitueixen una mostra d'aquest tipus d'accions.

En aquesta ocasió, coincidint amb la catàstrofe humanitària protagonitzada pels refugiats sirians que estan arribant a Europa, ens sumarem a les iniciatives que sobre aquest tema s'estàn desenvolupant. Per aquest motiu desitgem organitzar a la sala d'exposicions del Rectorat una mostra artística (“EN ACCIÓ”). L'objectiu primordial de la qual no és organitzar una exposició a l'ús, sinó oferir a tota la comunitat universitària la possibilitat d'adquirir detalls artístics de grandària reduïda a preus molt assequibles.

Totes les obres exposades estaran a la venda i el públic podrà comprar-les en la pròpia sala d'exposicions durant el temps que romanga oberta la mostra (entre el 14 i el 22 de desembre de 2015). D'aquesta manera, qui ho desitge podrà col·laborar econòmica i solidàriament amb CEAR, la Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat, a la qual anirà destinat l'import recaptat.

Solidaritat amb els refugiats

La UPV lliura a la CEAR els 3.735 euros obtinguts de la venda íntegra de les obres de 79 artistes durant la campanya "En acció"

 


EMAS upv