UPV_Rellevant

La UPV ha de donar resposta a les necessitats de la seua comunitat universitària, així com a les de la societat i incentivar el sentiment de pertinença. Ha de fomentar del lideratge transformador de la seua comunitat universitària i del seu entorn social, a través d’aliances amb institucions públiques i organismes de caràcter social. 

Objectius estratègics UPV_Rellevant

Intensificar l’impacte positiu del coneixement acadèmic en el teixit socioeconòmic i el medi ambient. 

La UPV és un motor de la transformació de la Comunitat Valenciana en el seu àmbit d’influència i contribueix a la sostenibilitat (econòmica, social i mediambiental) i al desenvolupament dels sectors productius, de salut i culturals. 

Consolidar la reputació i lideratge de la UPV en la transformació social. 

La UPV treballa amb un elevat nombre d’institucions de la societat civil en la resolució de reptes. Posar en valor aquesta activitat permet consolidar la reputació de la UPV.  

Fomentar el caràcter transdisciplinar de les activitats d’investigació, innovació i transferència promovent la seua permeabilitat cap a la docència.  

En fomentar la transdisciplinarietat de les activitats d’investigació, innovació i transferència, la universitat prepara i es prepara per a fer front als problemes presents i futurs de la societat a la qual es deu. 

Desenvolupar aliances amb institucions de caràcter social i administracions públiques

L’acció de la UPV ha d’incentivar una investigació aplicable i una transferència del coneixement al seu entorn més pròxim, és a dir, el territori en el qual s’integra i desenvolupa la seua activitat.   

Dionisio Campos. Operations Manager Ford València en Ford Motor Company

Més informació

  • No s’ha trobat cap descàrrega.