UPV_Internacional

La UPV ha d’incrementar la seua reputació i lideratge internacional i posicionar els seus estudis com a referent, dins i fora d’Espanya. Comptar amb una comunitat universitària internacional aporta valor a la UPV i al seu entorn. 

Objectius estratègics UPV_Internacional

Ser una universitat de referència internacional en estudis STEAM, responent a les necessitats de la societat i estimulant les vocacions dels i les estudiants presents i futurs. 

La UPV aposta per ser una universitat de referència internacional, atraient talent internacional, tant pel que fa a estudiants com investigadors. A més, la UPV col·labora, al costat de la resta d’institucions públiques i privades valencianes, a atraure empreses tecnològiques i fomentar en la nostra pròpia universitat la creació d’empreses amb potencial de creixement. 

Potenciar i afermar aliances amb universitats i empreses de prestigi internacional, en benefici de l’entorn socioeconòmic. 

Els acords amb empreses i institucions d’àmbit global afavoriran el desenvolupament formatiu i professional de la comunitat universitària, gràcies a programes de mobilitat i altres vies de col·laboració. Els projectes resultants nodriran a la UPV de models que desafiaran els seus ambiciosos objectius. 

Julien Maheut, Professor Titular del Dpto. d’Organització d’Empreses, ETSII

Més informació

  • No s’ha trobat cap descàrrega.