Metes Pla UPV SIRVE

UPV_Sostenible

El compromís de la UPV i el seu entorn exigix perseguir la triple sostenibilitat –econòmica, social i mediambiental– assegurant els recursos per a fer front a les necessitats del present sense comprometre les del futur.

UPV_Internacional

La UPV ha d’incrementar la seua reputació i lideratge internacional i posicionar els seus estudis com a referent, dins i fora d’Espanya. Comptar amb una comunitat universitària internacional aporta valor a la UPV i al seu entorn. 

UPV_Rellevant

La UPV ha de donar resposta a les necessitats de la seua comunitat universitària, així com a les de la societat i incentivar el sentiment de pertinença. Ha de fomentar del lideratge transformador de la seua comunitat universitària i del seu entorn social, a través d’aliances amb institucions públiques i organismes de caràcter social.  

UPV_Vital

La UPV, com a institució pública valenciana, crea valor i és capaç de desenvolupar un ecosistema d’aprenentatge flexible, personalitzat, i internacional en el qual cada estudiant siga el centre de l’activitat docent. La UPV està especialment compromesa a incrementar el nombre de joves i persones adultes formades i capacitades per a donar resposta als reptes de la societat, del present i del futur. 

UPV_Excel·lent

La UPV com a universitat excel·lent, que sobreïx en la seua activitat docent, investigadora i de transferència de coneixement entre les universitats valencianes i espanyoles, ha d’anticipar-se als canvis que es produiran en la societat, amb la finalitat de capacitar a cada estudiant a través de l’art, la ciència i la tecnologia perquè ells i elles lideren el canvi i la transformació social. 

María Martínez Iturriaga. Directora executiva. Berklee València (Centre adscrit a la UPV)

Més informació

  • No s’ha trobat cap descàrrega.