- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaSala d'exposicions del Rectorat

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Novembre Festival de Jazz - UPV

Aules de Cultura UPV

PAC

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

Hall Solidari

Música UPV

Prime the Animation

ÀGORA SOUND

FICAECultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
26/05/15
Notícia
POLINIZA SOLIDARI

A partir del dilluns 25 de maig, la UPV posa a la venda – amb preus simbòlics des de dos euros- les 900 fotografies realitzades de les edicions precedents

A partir del dilluns 25 de maig, la UPV posa a la venda les 900 fotografies realitzades per Kike Sempere, que tracen un recorregut per les nou primeres edicions del festival Poliniza. Les quantitats recaptades es destinaran als milers d'afectats del terratrèmol del Nepal. La Coordinadora Valenciana d'ONGD s'encarregarà de fer arribar l'ajuda que permetrà adquirir paquets estandarditzats al propi terreny o a països veïns.

Les fotografies tenen un preu que oscil·la entre els 2 i els 30 euros, depenent de la grandària de l'obra. Són imatges de més de 350 artistes procedents de 15 països diferents: Itàlia, Alemanya, Mèxic, els Països Baixos, França, Colòmbia, Gran Bretanya, Cuba, Ucraïna, Polònia, Xile, Bèlgica, l'Argentina, Rússia i Espanya.

L'exposició, que il·lustra la història de Poliniza des de la seua creació l'any 2006, es va inaugurar a la fi de març amb el comissariat de Juan Canales i Joan B. Peiró. La mostra, situada a la sala d'exposicions de l'edifici del Rectorat del campus de Vera, pot visitar-se lliurement fins al 9 de juny, de dilluns a divendres, laborables, d'11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Ajuda al Nepal

Segons la Coordinadora Valenciana d'ONGD, la magnitud de la catàstrofe fa necessària una actuació ràpida de la comunitat internacional al Nepal. Els dos sismes ocorreguts en menys d'un mes han produït més de 8.000 morts i al voltant de 15.000 ferits. Les entitats que treballen en el terreny han sol·licitat el suport a la zona afectada de manera sostinguda i, sobretot, el compromís a llarg termini que permeta la reconstrucció de les estructures educatives, sanitàries i econòmiques.


EMAS upv