- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia



Formación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPV



Sala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
13/11/14
Notícia
L'AULA DE TEATRE EN ANGLÉS UPV REPRESENTA 'THE BANQUET'

La Facultat de Belles Arts de la UPV acull el divendres 14 de novembre, a partir de les 19.30 hores, la representació d'una obra ambientada a mitjan segle XVI que conta la història d'un grup de farandulers espanyols que troben treball a Anglaterra


La Universitat Politècnica de València (UPV), a través de l’Àrea d'Activitats Culturals, presenta l'obra The Banquet, la representació de la qual tindrà lloc el divendres 14 de novembre a càrrec de l'Aula de Teatre en Anglés de la UPV, a partir de les 19.30 hores, a la Facultat de Belles Arts de la UPV.

L'obra, produïda per Ana Gimeno i dirigida per David Perry, està ambientada a mitjan segle XVI, quan, com conta la sinopsi: “Lope de Rueda és un dels pocs actors professionals a Espanya; Cervantes viu, però encara no ha començat a escriure, i Lope de Vega és sols un pensament incipient en les ments dels seus futurs pares”.

La producció narra la història d'un grup de farandulers espanyols que vaguen per Europa a la recerca de diners, fama i glòria, i que finalment troben treball com a criats a Anglaterra, al palau dels marquesos de Canterbody. La intenció dels marquesos és casar la seua filla de 20 anys, per a la qual cosa conviden a una sèrie de proves els sis homes més ben plantats i adinerats d'Europa, amb la mà de la xica com a premi. Ella, no obstant això, només pensa a ser actriu.




EMAS upv