- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia



Formación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPV



Sala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
17/02/12
Notícia
TOTA LA INFORMACIÓ CULTURAL DE LA UPV, EN WWW.UPV.ES

A través de l'enllaç 'Alumnat i Cultura' de la pàgina principal de la UPV , o bé directament en el microweb de l'Àrea de Gestió Cultural, coneix de primera mà tots els esdeveniments  i els avantatges que van destinats a tota la comunitat universitària.

A través de l'enllaç 'Alumnat i Cultura' de la pàgina principal de la UPV , o bé directament en el microweb de l'Àrea de Gestió Cultural (http://www.upv.es/entidades/ACU/indexv.html), coneix de primera mà tots els esdeveniments (exposicions, teatre, festivals, música, aules de cultura, etc.) i els avantatges (sorteigs, descomptes, convenis…) que van destinats a tota la comunitat universitària.

Després de les modificacions que s’han fet en el microweb del Vicerectorat d'Alumnat i Cultura, l'Àrea de Gestió Cultural us informa de quina és la manera més senzilla d’accedir a tota la informació cultural destinada a la comunitat universitària de la UPV.

 Es pot fer de dues maneres bàsiques. La primera, fent clic damunt l'enllaç 'Alumnat i Cultura' que podeu trobar en la pàgina principal de http://www.upv.es/index-va.html(a la part dreta; vegeu la imatge adjunta).

Allí trobareu tant les notícies culturals com l'enllaç al microweb de l'Àrea de Gestió Cultural (expandint el menú 'Cultura'), a la qual també podeu accedir directament en l’adreça següent: http://www.upv.es/entidades/ACU/indexv.html. Si teniu qualsevol consulta, no dubteu a dirigir-vos a cultura@upv.es


EMAS upv