- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaSala d'exposicions del Rectorat

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Novembre Festival de Jazz - UPV

Aules de Cultura UPV

PAC

CINEMA: Dijous de pel·lícula

En Acció

Hall Solidari

Música UPV

Prime the Animation!

ÀGORA SOUND

FICAECultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia

Agenda UPV

Descomptes culturals

 
17/02/12
Notícia
TOTA LA INFORMACIÓ CULTURAL DE LA UPV, EN WWW.UPV.ES

A través de l'enllaç 'Alumnat i Cultura' de la pàgina principal de la UPV , o bé directament en el microweb de l'Àrea de Gestió Cultural, coneix de primera mà tots els esdeveniments  i els avantatges que van destinats a tota la comunitat universitària.

A través de l'enllaç 'Alumnat i Cultura' de la pàgina principal de la UPV , o bé directament en el microweb de l'Àrea de Gestió Cultural (http://www.upv.es/entidades/ACU/indexv.html), coneix de primera mà tots els esdeveniments (exposicions, teatre, festivals, música, aules de cultura, etc.) i els avantatges (sorteigs, descomptes, convenis…) que van destinats a tota la comunitat universitària.

Després de les modificacions que s’han fet en el microweb del Vicerectorat d'Alumnat i Cultura, l'Àrea de Gestió Cultural us informa de quina és la manera més senzilla d’accedir a tota la informació cultural destinada a la comunitat universitària de la UPV.

 Es pot fer de dues maneres bàsiques. La primera, fent clic damunt l'enllaç 'Alumnat i Cultura' que podeu trobar en la pàgina principal de http://www.upv.es/index-va.html(a la part dreta; vegeu la imatge adjunta).

Allí trobareu tant les notícies culturals com l'enllaç al microweb de l'Àrea de Gestió Cultural (expandint el menú 'Cultura'), a la qual també podeu accedir directament en l’adreça següent: http://www.upv.es/entidades/ACU/indexv.html. Si teniu qualsevol consulta, no dubteu a dirigir-vos a cultura@upv.es


EMAS upv