- -
UPV
 
PIV5U

Servei destinat exclusivament al PDI i al PAS de les universitats públiques valencianes (UV, UA, UJI, UMH i UPV) en el marc del Campus d’Excel·lència Internacional Campus Hàbitat 5U.

Les universitats participants han signat un Acord marc en el qual es comprometen al desenvolupament i utilització conjunta dels serveis de biblioteca.

El préstec dels recursos bibliogràfics es realitzarà d'acord a la Normativa i condicions que s'especifiquen en l'acord.

Condicions del servei PIV5U

Qui pot fer ús d’aquest servei?

Els membres del PDI i el PAS que prèviament hagen sol·licitat l’alta en el servei a través de l’aplicació a la seua pròpia universitat. Els usuaris de la UPV han de sol·licitar-hi l’alta a través del formulari PIV5U.

Quants documents i en quin termini?

Tipus de material

Cada universitat pot excloure del préstec alguns tipus de documents: bibliografia molt demanada per estudiants, ordinadors portàtils, cabines d’estudi, etc.

Període de préstec

15 dies

Màx. d’exemplars

3

Renovacions

No

Reserves

No

Algunes biblioteques poden afegir exemplars i dies de termini.

Com?

La persona sol·licitant, a través de l’aplicació web de la seua universitat d’origen, ha de sol·licitar l’alta per a cadascuna de les universitats en les quals vulga fer ús del servei de préstec. Una vegada haja sigut admesa en la universitat de destinació, rebrà un missatge electrònic de conformitat. A partir d’aquest moment podrà acudir presencialment al servei, i fer-ne ús identificant-se prèviament.

Recomanem consultar els horaris i catàlegs de les biblioteques a les quals es vulga acudir, així com els exemplars exclosos del préstec, abans de la visita. L’usuari es compromet a retornar els objectes manllevats dins del termini indicat i a les biblioteques prestatàries.

Tarifes

Aquest servei és gratuït.

I si és PDI o PAS d'altra universitat valenciana?

Si és usuari PDI o PAS d'altra universitat valenciana i vol endur-se llibres en préstec de la Universitat Poltècnica de València ha de donar-se d'altra primer en el formulari de la seua universitat:

Formulari Universitat de València

Formulari Universitat d'Alacant

Formulari Universitat Jaume I

Formulari Universidad Miguel Hernández


Per a més informació dirigeix-te a La biblioteca respon


EMAS upv