Admissió a grau

El teu futur està més prop del que creus

Descobreix el procés que et permet accedir a la millor universitat tecnològica d'Espanya. Tria la via d'accés corresponent al teu perfil i comença el teu camí per a convertir-te en l'amo del teu futur.

Procés d'admissió a grau pas a pas: titulats universitaris

Ja eres universitari, però t'abelleix cursar una altra titulació. Ens encanta la teua decisió! Per això, volem posar-te les coses fàcils i que sàpies en tot moment què has de fer per a tornar a cursar un títol superior. Benvingut de nou a la universitat!

01.

Coneix la UPV

Anar a la secció

02.

Tria estudis

Anar a la secció

03.

Fes la teua preinscripció

Anar a la secció

04.

Realitza la matrícula

Anar a la secció

05.

Comença la teua aventura

Anar a la secció

01.

Coneix la UPV

Volem conèixer-te! Cada any la UPV organitza diferents activitats perquè estudiants de batxillerat, cicles formatius i famílies coneguen de primera mà quins estudis ofereix la universitat, així com els serveis, recursos i instal·lacions dels seus tres campus.

02.

Tria estudis

Què vols estudiar? La UPV t'ofereix desenes d'opcions entre graus, dobles graus i PARS perquè et formes en el que més t'agrada. Tenim el que cerques, segur!

03.

Fes la teua preinscripció

Has aconseguit el més difícil. Enhorabona! Si ja has triat els estudis en els quals t'agradaria formar-te, arriba el moment de realitzar la preinscripció. Pren nota de totes les dades i... A per això!

Fer preinscripció

Els titulats universitaris que vulgueu iniciar una altra titulació heu de realitzar la preinscripció com la resta d'aspirants en les mateixes dates i condicions.

️Núm. de places reservades

A la Comunitat Valenciana, la reserva de places és d'un 3%

Com és el procés?

L'admissió es realitzarà atenent la nota mitjana de l'expedient dels seus estudis universitaris (grau i màster universitaris) i títols de l'anterior ordenació pre-Bolonya”.

No és possible fer la preinscripció com a titulat aportant un títol propi d'una universitat, ni tampoc un títol de doctor. Els aspirants que posseïsquen més d'un títol universitari faran constar la nota d'una sola titulació (la més alta).

A més, és important que sàpies que també pots sol·licitar l'ingrés a la universitat per altres vies, sempre que complisques els requisits exigits: batxillerat, cicles formatius... Per a això, bastarà que completes les dades en les caselles corresponents i aportacions la documentació acreditativa.

El sistema triarà automàticament la via d'entrada per la qual pots obtenir plaça.

Webinar d'ajuda

Lloc:  en línia

Data i hora:  17 juny | 18.00 h

Preu:  Gratis

Duració:  30 minuts aprox.

Assistència:  lliure

Tens dubtes sobre com fer la preinscripció a un grau? No saps com ordenar les titulacions en les quals vols aconseguir plaça? Què és millor: col·locar primer les carreres en les quals tens més possibilitats d'accedir o les que més t'agraden? I si vols anul·lar una preinscripció i començar de nou? Quantes preinscripcions pot fer cada estudiant?

Resol tots aquests dubtes amb el **webinar en directe ‘SOS Preinscripció’ i descobreix quins passos has de seguir per a fer la teua sol·licitud correctament.

Vols visualitzar el **webinar d'ajuda de 2023?

Accedeix al recurs ací

Resultats

Consulta els resultats de la teua preinscripció als estudis de graus, dobles graus i PARS de la UPV en aquestes dates:

  • Divendres 12 de juliol, a partir de les 13.00 hores

Reclamació dels resultats de preinscripció

  • Fechas: del 15 de juliol al 17 de juliol a les 14.00 hores.
  • Com fer la reclamació?: A través d'aquest enllaç.
  • Resolució de reclamacions: divendres 19 de juliol.

Preinscripció admesa

Has sigut admès en la preinscripció? En aquesta pàgina de l'automatrícula , trobaràs la data i hora a la qual has de matricular-te. Recorda que la matrícula es realitza a través d'internet i que és molt important dur-la a terme en l'horari assignat, ja que, en cas contrari, s'entén que renúncies a la teua plaça i aquesta vacant s'assignarà a un altre estudiant a través de les llistes d'espera.

Et proporcionem més informació sobre el procés i dates de matriculació en la secció 5 ‘Realitza la matrícula’.

Llistes d'espera

Les llistes d'espera permeten als candidats que no van ser admesos inicialment en un programa específic (grau, doble grau, o Programes Acadèmics de Recorregut Successiu - **PARS) tenir una oportunitat d'ocupar places que s'alliberen posteriorment. Això pot ocórrer si els candidats admesos inicialment decideixen no matricular-se o cancel·len la seua matrícula, alliberant així les seues places.

Què fer si estàs en llista d'espera?

Si no has sigut admès en la titulació desitjada, figuraràs per defecte en llista d'espera d'aqueix grau, doble grau o PARS. Si segueixes interessat, és imprescindible que t'actives en aqueixa llista entre el 14 i el 18 de juliol (fins a les 23.59 hores).

És important remarcar que aquesta acció has de fer-la tu mateix o mateixa i que tens la possibilitat de donar-te d'alta en tantes llistes com desitges. Si no t'actives en la llista d'espera d'un grau en aqueix termini, no participaràs en l'adjudicació de les possibles vacants en les següents fases.

Com activar-se en una llista d'espera?

Pots activar el teu lloc en la llista d'espera directament en la pàgina on consultes els resultats de preinscripció.

Una vegada coneguts els resultats, si no has sigut admès/a en la primera opció de titulació que vas sol·licitar, se t'adjudica un número d'ordre en la llista d'espera.

Però perquè pugues ser anomenat d'una llista d'espera si es produeixen vacants, ÉS IMPRESCINDIBLE que t'actives en aquesta llista (una per cada grau).

D'aquesta manera, la universitat solament cridarà als candidats que hagen indicat el seu interès de cursar aqueix grau concret. Si no t'actives, perds la teua opció de ser admès en aqueix grau. Les crides de les llistes d'espera els gestiona cada universitat.

Pots activar el teu lloc en la llista d'espera entrant en la pàgina web de la universitat a la qual pertany el grau que vols cursar i en el qual estàs en llista d'espera. Si has sol·licitat graus de diferents universitats, has de seguir les instruccions i terminis de cada universitat per a activar-te.

Per a activar-te en les llistes d'espera de graus de la UPV, només necessites accedir amb el teu número de DNI (sense incloure la lletra) i dirigir-te a l'apartat titulat ‘Informació llestes d'espera’. Allí, en fer clic en el botó ‘Gestionar llista d'espera’, veuràs els graus i dobles graus per als quals inicialment no has sigut admès i que estan pendents.

Si decideixes que vols optar per algun,o per tots simplement prem el botó ‘+’ al costat de cada estudi. Si desitges donar-te de baixa d'alguna llista, prem el botó ‘-’.

Si t'interessa apuntar-te en una llista d'espera d'un altre grau d'una universitat diferent, has de consultar els terminis i procediments en la pàgina web d'aqueixa universitat.

Terminis per a activar-se

El termini per a activar-se en les llistes d'espera de la UPV és des del mateix moment en què es publiquen els resultats de l'admissió fins a el 18 de juliol de 2024 a les 23.59 hores. En fases posteriors, encara que no necessites reactivar-te en la UPV, pots renunciar a una llista d'espera si ja no estàs interessat en aqueix grau.

Si t'interessa apuntar-te en una llista d'espera d'un altre grau d'una universitat diferent, has de consultar els terminis i procediments en la pàgina web d'aqueixa universitat.

04.

Realitza la matrícula

Estàs molt prop de formar part de la comunitat UPV. Si has arribat a aquest pas és perquè la teua preinscripció ha sigut aprovada i ara toca formalitzar la matrícula. Estem desitjosos de conèixer-te!

Fer la matrícula

El sistema per a realitzar la matrícula tant per a grau, doble grau i PARS de nou ingrés, és el mateix. Els estudiants admesos rebreu una cita per a l'automatriculació en el grau, doble grau o PARS on hàgeu sigut admesos.

Dates: 16 i 17 de juliol de 2024.

Completa el procés de matrícula de manera senzilla a través de la plataforma d'automatrícula.

I si continue en llista d'espera?

Com t'hem explicat en la secció 3 ‘Fes la teua preinscripció’, les llistes d'espera són una opció per a les persones que no van aconseguir entrar en un primer moment en un programa d'estudis. Si algú que va ser acceptat inicialment decideix no inscriure's o cancel·la la seua inscripció, les places que deixen lliures poden ser ocupades pels qui estiguen en aquestes llistes d'espera.

A més, les places de la UPV que s'hagen quedat vacants s'oferiran a les persones que estiguen en les llistes d'espera i que s'hagen activat

D'altra banda, si et matricules en una titulació i, posteriorment, t'admeten en un altre grau que siga de major interès per a tu, pots matricular-te en aquest últim i anul·lar la matrícula anterior. Aquest procediment és automàtic si els dos graus són de la UPV (la mateixa aplicació d'automatrícula, quan et matricules del segon grau, et pregunta si vols anul·lar la matrícula del primer). Però si els estudis són de diferents universitats, has de preguntar en el centre on t'hages matriculat primer com has de sol·licitar la baixa.

Què fer si estàs en llista d'espera?

Si no has sigut admès en la titulació desitjada, figuraràs per defecte en llista d'espera d'aqueix grau, doble grau o PARS. Si estàs interessat, és imprescindible que t'actives en aquesta llista, però, sobretot recorde sempre haver-te matriculat en algun grau.

És important remarcar que aquesta acció has de fer-la tu mateix o mateixa i que tens la possibilitat de donar-te d'alta en tantes llistes com desitges. Si no t'actives en la llista d'espera d'un grau en aqueix termini, no participaràs en l'adjudicació de les possibles vacants en les següents fases.

Com activar-se en una llista d'espera?

Pots activar el teu lloc en la llista d'espera directament en la pàgina on consultes els resultats de preinscripció.

Només necessites accedir amb el teu número de DNI (sense incloure la lletra) i dirigir-te a l'apartat titulat ‘Informació llestes d'espera’. Allí, en fer clic en el botó ‘Gestionar llista d'espera’, veuràs els graus i dobles graus per als quals inicialment no has sigut admès i que estan pendents. Si decideixes que vols optar per algun, simplement prem el botó ‘+’ al costat de cada estudi. Si desitges donar-te de baixa d'alguna llista, prem el botó ‘-’.

Graus d'una altra universitat

Si t'interessa apuntar-te en una llista d'espera d'un altre grau d'una universitat diferent, has de consultar els terminis i procediments en la pàgina web d'aqueixa universitat.

05.

Comença la teua aventura

Enhorabona! Ja eres oficialment estudiant de la Universitat Politècnica de València. Fins que comencen les classes, què tal si comences per ací? No et perdes aquests continguts que poden ajudar-te a començar.

Jornades d'acolliment

La UPV et dona la benvinguda per al curs 2024 - 2025

Més informació

Calendari acadèmic 2024-2025

Consulta les dates clau d'aquest any lectiu.

Més informació

Carnet UPV

T'expliquem el procés d'acreditació de la comunitat universitària.

Més informació

Cursos MOOC d'anivellament

Què tal si fem un repàs als conceptes bàsics de les matèries principals? Tens fins a 17 formacions per a fer-ho.

Més informació

PoliFormaT

És la plataforma de la UPV on trobaràs tot el relacionat amb el teu estudis: assignatures, anotacions, tasques, qualificacions...Coneix més.

Més informació

Contacta amb nosaltres

Envia’ns un suggeriment, una queixa o una felicitació. Consulta’ns directament els teus dubtes. Evita desplaçaments i esperes