- -
UPV
 
Inici UPV :: Perfils :: Futur alumne :: 25 raons per a decidir-te

Vine a la UPV. 25 raons per a decidir-te

1

La UPV es una institució de prestigi.
La Universitat Politècnica de València és la primera universitat espanyola de caràcter tecnològic que figura entre les millors del món, segons l’Academic Rànquing of World Universities (ARWU), conegut com el rànquing de Xangai.

2

Que agrada i convenç els alumnes.
El 93% dels nostres titulats tornaria a estudiar la carrera a la Universitat Politècnica de València, si haguera de començar de nou.

3

Perque estudiar a la UPV és una meta accessible.
El 89% dels alumnes de grau que s’hi presenten als exàmens aproven a la primera.

4

Y perque ofereix titulacions molt demandades.
El 34% dels alumnes de la UPV ja està treballant quan acudeix a sol·licitar el títol. I això es deu en bona mesura a les pràctiques en empresa, que són remunerades.

5

En tres campus completament equipats.
La UPV té seus a les ciutats de València, Alcoi i Gandia, amb instal·lacions modernes i serveis magnífics. Les tres comparteixen la mateixa filosofia que ha fet de la UPV un model de referència i ofereixen oportunitats idèntiques..

6

La UPV té grups en valencià, castellà i anglès.
Podràs estudiar la carrera en valencià o en castellà. I cursar més de 300 assignatures en anglès. A més, podràs sol·licitar un grup d'Alt Rendiment Acadèmic (ARA), on l'anglès és l'idioma principal a l'aula.

7

Cuidem els alumnes nouvinguts.
La UPV afavoreix la integració dels alumnes de nou ingrés. Professors i alumnes estaran al teu costat perquè no et sentes perdut en el primer any.

8

I els ajudem a instal·lar-s'hi.
En la web de la UPV, trobaràs més de 500 ofertes de pisos per a compartir a València, Alcoi i Gandia, i 1.700 places en col·legis majors. L'allotjament és més assequible que a Saragossa, Albacete o Cartagena. I costa quasi la meitat que a Madrid o Barcelona.

9

Podràs demanar una beca.
El Ministeri d'Educació atorga ajudes importants per al transport i la residència, si véns de fora. I la UPV també ofereix beques perquè ningú es quede sense estudiar per problemes econòmics.

10

I aprendre idiomes.
La UPV ofereix més de 1.900 cursos a l’any, de manera que cada alumne es pot configurar el currículum d’acord amb els seus interessos. A més, imparteix cursos d’anglès, francès, alemany, italià i japonès.

11

Per a passar una temporada a l'estranger.
No sols a Europa sinó també als Estats Units, Canadà, Austràlia, l'Amèrica Llatina, el Japó i el sud-est asiàtic. Anima't a passar un semestre fora: aprendràs un altre idioma, coneixeràs una altra cultura i viuràs una experiència única.

12

Comptem amb equips informàtics d'última generació.
La UPV té 30.000 ordinadors; aules informàtiques d'accés lliure en totes les escoles i facultats; xarxa sense fil als tres campus, tant en edificis com en jardins i zones exteriors, i compte de correu electrònic des del primer dia.

13

I amb unes extraordinàries instal·lacions esportives.
Amb monitors professionals. Podràs practicar fins a 59 disciplines diferents: muntanyisme, esgrima, escalada, aikido, capoeira, ciclisme, ioga, rugbi, natació, voleibol platja, atletisme, pàdel, pilota valenciana, etc.

14

Gaudiràs d'activitats culturals.
Els estudiants poden assistir a una gran varietat d'activitats culturals (festivals de jazz i art urbà, concerts, exposicions, recitals, etc.) i participar en tallers de gastronomia, narrativa, teatre, audiovisuals...

15

Podràs utilitzar la Casa de l'Alumne.
Es tracta d'un edifici de 5.200 m2. Amb ampli horari d'obertura, disposa de tecnologia sense fil, aules per a cursos, sales d'informàtica, espais per a l'estudi i el treball en equip, un laboratori de fotografia…

16

I compaginar els estudis amb treballs a temps parcial.
La Fundació Servipoli de la UPV t'ajuda a trobar ocupacions temporals dins o fora del campus compatibles amb els estudis. Perquè pugues guanyar uns diners extres sense renunciar a les classes.

17

La UPV és una de les universitats preferides pels Erasmus.
Cada any centenars d'alumnes estrangers ens trien. Pel nostre nivell acadèmic, i també pel nostre estil de vida típicament mediterrani, els estius assolellats i els hiverns suaus, el gran ambient i la vida nocturna.

18

Amb qualitat contrastada i reconeguda.
Ofereix quatre titulacions acreditades per l'agència americana ABET (Accreditation Board for Engineering and Technology), que els reconeix una equivalència als estudis de màster impartits als Estats Units en les disciplines respectives.

19

Que ha aconseguit en dues ocasions el CEI.
La UPV ha obtingut dues vegades el segell de Campus d'Excel·lència Internacional (CEI). Només cinc universitats a Espanya han aconseguit en dues ocasions el màxim reconeixement atorgat pel Ministeri d'Educació.

20

A Alcoi i Gandia trobaràs una formació personalitzada.
El nombre d'alumnes per grup és més reduït que en la resta d'universitats públiques. Tindràs una atenció més personalitzada, i això, en definitiva, suposa un major èxit en els estudis.

21

Una fórmula avalada per 150 anys d'història.
Alcoi fa segle i mig que forma enginyers en tres edificis històrics de la revolució industrial, restaurats íntegrament. És el segon centre públic amb més experiència en l'ensenyament d'enginyeries d'Espanya.

22

Tindràs accés a instal·lacions i serveis moderns.
La seu de Gandia té el Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació (CRAI), de 13.000 m2, que és molt més que una gran biblioteca: conté una mediateca, aules informàtiques, sales per a l'estudi i el treball en grup i, fins i tot, un centre de llengües

23

Tenim un magnífic campus a la ciutat de València.
El campus de Vera ocupa uns 700.000 m2 (com uns 70 camps de futbol) i mesura quasi 2 km d'una punta a una altra. És de vianants i té més de 106.000 m2 de zones verdes. Hi trobaràs cafeteries i terrasses, quioscos, oficines bancàries i alguns comerços que fan més còmode el dia a dia universitari.

24

València, Alcoi i Gandia estan connectades amb múltiples destinacions.
Podràs tornar a la teua ciutat tan sovint com vulgues. València està molt ben comunicada per terra (trens i autobusos), mar (ferris amb les illes) i aire (línies aèries de baix cost). Alcoi està a 40 km de l'aeroport d'Alacant i Gandia té tren de rodalia.

25

Moure's pels seus carrers és ràpid i barat.
La UPV fomenta l'ús de la bicicleta i del transport públic. A València tant el metro com l'autobús ofereixen multitud de línies, horaris i bons de viatge. Alcoi és perfecta per als passejos a peu, i a Gandia els alumnes disposen d'una targeta d'autobús gratuïta.

 

Accepta el repte
Vine a estudiar el que realment vols. Aprèn a ser independent i a valdre't per tu mateix. Demostra que pots aconseguir-ho. Veuràs que és molt gratificant.

EMAS upv