- -
UPV
 
Inici UPV :: Estudis :: Estudis de grau :: Vull (i puc) més

Dobles titulacions internacionals

La Universitat Politècnica de València imparteix dobles titulacions internacionals a nivell de grau i de màster universitari. Gràcies a l'acord entre dues universitats, l'alumne obté dos títols diferents en acabar els estudis, un per cada institució. Els programes són diferents, però compatibles, i cada estudiant pot seguir el seu propi programa.


La doble titulació internacional s'adreça a alumnes d'excel·lència i comporta una estada acadèmica en una universitat estrangera. La UPV proporciona els mitjans perquè els estudiants reben una beca d'intercanvi. El temps mínim és de dos semestres i 60 crèdits, durant els quals es cursen assignatures i es desenvolupa el projecte de final de grau o de màster. L'estada pot incloure pràctiques en empresa.


Les dobles titulacions internacionals tenen molts avantatges: impulsen la mobilitat internacional dels estudiants, proporcionen l'acreditació professional en dos països diferents i faciliten l'ocupabilitat. A continuació, es mostren les dobles titulacions internacionals que ofereixen les escoles i facultats de la UPV.
UPV
UPV
UPV
UPV
UPV

EMAS upv