- -
UPV
 
Benvinguda del Director

Les biblioteques canvien, evolucionen, es transformen en un procés continu d'adaptació a les noves tecnologies i a les necessitats i expectatives dels usuaris. Horaris amplis, espais diversificats, col·leccions actualitzades, tecnologies innovadores i noves línies de servei configuren un model de relació amb la comunitat on el més important, per sobre dels fons bibliogràfics, són les persones.

Des d'aquesta perspectiva, la Biblioteca de la Universitat Politècnica de València es configura com a entitat oberta, moderna, eficient i compromesa amb els processos d'aprenentatge, ensenyament i recerca a l'àmbit científic i tècnic, però, també amb la cultura i la sostenibilitat social i mediambiental. A través d'un equip professional dinàmic i d'alta qualificació oferim una col·lecció de recursos bibliogràfics ampla i diversificada, juntament amb una gran diversitat de serveis relacionats amb la informació, la formació, l'accés al document, el suport a la recerca o la difusió en obert de la producció cientificotècnica de la Universitat.

Ens proposem construir un espai físic i virtual acollidor que actue com a fòrum de discussió i intercanvi d'idees, experiències i coneixements. En aquest sentit la pàgina web de la Biblioteca es presenta al mateix temps com a porta d'entrada i com a element vertebrador d'aquest lloc comú construït per tots i per a tots.

Us donem la benvinguda, us convidem a que visiteu les nostres 11 biblioteques i us animem a utilitzar les nostres col·leccions i serveis virtuals.

Elías Chumillas Jiménez
Director del Servei de Biblioteca i Documentació Científica


EMAS upv